• Battle of Africa: Wie wordt het listigste corps van Nederland?

    Ooit stond Charles een paar avonden per week strak in pak op de soos en hoorde hij – natuurlijk – bij de club van 100. Nu kennen we hem beter als Charlie, die al scheurend in zijn Jeep de mooiste routes uitstippelt in het Afrikaanse continent. Maar eens een lid, altijd een lid en dat bracht Charles op een idee. Iets in de trant van: laten we op Afrikaanse bodem gaan uitvechten wie nou het meest listige corps van Nederland is. De Battle of Africa was een feit.

TIJDENS DE BATTLE OF AFRICA ZAL WORDEN UITGEVOCHTEN WIE ZICH OFFICIEEL HET MEEST LISTIGE CORPS VAN NEDERLAND MAG NOEMEN. WORDT HET VINDICAT, MINERVA, DSC OF USC?

We got Charlie

Het begon allemaal een paar maanden geleden met Gotcha. Note voor degene die dit niet kennen: bij dit spel krijgen alle deelnemers een andere deelnemer toegewezen die zij moeten zien uit te schakelen door een foto van ze te maken. Honderden listige leden in Groningen, Leiden, Delft en Utrecht gingen fanatiek met het beruchte spel aan de slag. Naaistreken, sluwe trucs en lage acties volgden. Niemand was te vertrouwen, zelfs je beste vrienden niet. Uiteindelijk bleven er bij Vindicat, Minerva, DSC en USC 2 winnaars over die Gotcha nu intercorporaal én internationaal gaan uitspelen. Dat was dus Charlie zijn idee: Expeditie Robinson- en Wie is de Mol?-achtige proeven op Afrikaanse bodem doen om voor eens en altijd te beslissen wie zich officieel het meest listige corps van Nederland mag noemen. 

Samen sterker

De finale der finales bestaat niet uit een beetje paalzitten en vlotten bouwen. Nee, de Battle of Africa gaat next level. De afgevaardigden zullen bij het betreden van het Afrikaanse continent volledig worden afgesloten van de digitale wereld. Dit betekent echter niet dat de rest van het corps op haar luie reet kan gaan zitten afwachten tot de wedstrijd is gespeeld. Sterker nog: de finalisten hebben de hulp van het thuisfront nodig. Jullie, het team back home, worden onderdeel van de Battle of Africa. Want ja, het listigste corps word je natuurlijk nooit met zijn tweeën. 

Hobbelen!

Een beetje chillen en toekijken hoe de afgevaardigden (alias de strijders) van jouw corps het er in Afrika vanaf brengen? Dat wordt hem dus niet! Volg @charlies_lustrumreizen en zorg dat je onderdeel bent van jullie eigen Gotchaback-team om geen enkele hulplijn, noodoproep of stemronde te missen. Geen lid van Vindicat, Minerva, DSC of USC? Wat is er nu leuker om toe te kijken hoe andere verenigingen helemaal kapot aan het gaan zijn. Bloed, zweet en tranen: we love it!

Charles Sabache Camp Maasai

Hello? SOS

Via Charlie staan de strijders in Afrika in indirect met het thuisfront, hun persoonlijke Gotchaback-team. Wat het belang van deze groep is? Zie het zo: hoe groter het team, hoe minder kans op rauwe geitenballen. Tijdens de Battle of Africa kunnen de afgevaardigden namelijk hulplijnen inschakelen en noodoproepen doen aan, jawel, hun eigen Gotchaback-team. Daarnaast zullen er á la het songfestival, de Voice en Love Island (and what’s more?) stemrondes zijn. Hiermee kan je als Gotchaback-team de afgevaardigden van jouw corps op voorsprong helpen óf juist die tegenstanders tegenwerken (dus die geitenbal gunnen bijvoorbeeld).

Heb je vragen aan onze Afrika-experts?

Zin gekregen om zelf ook het Afrikaanse continent te gaan betreden? Check dan gauw onze lustrumreis-bestemmingen of neem contact op met één van onze lustrumexperts!

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!