De 3 vetste kortere (reünisten) reizen van Charlie’s Travels!

Klaar om vast een beetje in de sferen te komen voor jouw reis? Ontdek hier onze 3 vetste reünisten reizen. Het Afrikaanse continent is groot, veelzijdig en bruisend.Tijdens je reis ga je genieten van cultuur, natuur en avontuur op de mooiste plekken van Afrika. De Afrikaanse vibes beleven, tot diep in de nacht, rondbanjeren achterop de motor en cocktails wegtikken op de mooiste stranden. Perfect voor de ultieme levensgenieters dus! Deze reizen zijn gebaseerd op een 10-daagse rondreis vanaf de 1.750 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen). Oké, ben je er klaar voor? Scroll door naar beneden en bekijk per reis het uitgebreide programma!

Kaapstad – The Western Cape

Check hier het reisprogramma!

Cape Town, the mother city! Lekkere beachparties, rijke historie, kraakheldere stranden en gastronomische hoogstandjes, dat is Kaapstad! Jullie gaan roadtrippen langs de mooiste plekjes van de Weskus, zoals de Zuid-Afrikanen het noemen. Dit betekent, ruige kustlijnen, marine wildlife, grandioze bergketens en kleurrijke wijken. Uiteraard gaan jullie ook ‘s werelds bekendste wijnvelden bezoeken. Slurpen, gorgelen, walsen, ruiken, proeven en vooral genieten van pure smaak! Jullie sluiten de vakantie af in een van de dikste accommodaties van de West Coast. Jullie slapen op een huisboot midden in het de lagoon van West Coast National Park. BBQ’en, zwemmen, zonnen en bommetjes doen vanaf de boot, heerlijk!

Rwanda, Oeganda

Check hier het reisprogramma!

Welkom op deze reis naar Rwanda en Oeganda! Het is bijzonder om te zien dat Rwanda en Oeganda echt twee heel verschillende landen zijn. In Rwanda is alles wat strakker geregeld, geen afval op straat en Kigali is echt een moderne stad. In Oeganda merk je dat de mensen wat opener zijn en is er meer variatie tussen verschillende soorten gebieden. Oeganda staat bekend om zijn primaten en tijdens deze reis wordt er een gorilla trekking en een chimpansee trekking gedaan. Hele mooie ervaring, want je komt echt oog in oog te staan met deze dieren. Hier zit ook een mooie safari in en vette activiteiten zoals trips achterop de boda boda en op safari over land en op het water.

In de twee hoofdsteden Kigali en Kampala kan er heel goed gefeest worden in één van de vele barretjes of clubs die deze steden rijk zijn! Het programma zit vol met avontuur, chill momenten en bijzondere ervaringen.

Kenia – bush to beach (luxe)

Check hier het reisprogramma!

Kenia! De perfecte lustrum bestemming voor jullie gave reünisten reis! Het heeft eigenlijk gewoon alle ingrediënten voor een waanzinnige trip met je vrienden. Met de Party Matatu downtown Nairobi verkennen tijdens een kroegentocht en met de fiets en motor door een safaripark om dieren te spotten. Slapen bij een stam ver ver weg van de bewoonde wereld en hippo’s spotten vanaf de boot. Nog even de groene heuvels van Kenia ontdekken en dan door naar het strand. Waar parelwitte stranden met kraakhelder water jullie uitzicht zijn voor de komende dagen. Even helemaal niks doen en genieten in een dikke villa op het strand. Hoe heerlijk is deze reis. Avontuur, cultuur, wildlife en maximaal genieten.

Inhoud

HEB JIJ VRAGEN VOOR ONZE AFRIKA EXPERTS?

DEZE BLOGS ZUL JE OOK LEUK VINDEN:

Lustrumreis: Wat betekent een lustrum?

Rwenzori Mountains in Oeganda: de perfecte plek voor een actieve lustrumreis

Selfdrive 4X4 avontuur in Zuidelijk Afrika