• Lake to Lake motortour

    Lake Bunyonyi en Lake Mutanda zijn bijzonder mooie meren, maar ook het gebied er tussenin is op z’n zachtst gezegd prachtig! Tijd om deze area te ontdekken tijdens de Lake to Lake motortour. Spring achterop bij een local en zoef langs alle pareltjes die erin het gebied verstopt zitten. Van denderende watervallen en schattige dorpjes tot weelderige jungles en kraakheldere meren.

    Krijg reisadvies op maat

Spring achterop de motor, scheur met je jaarclub of dispuut van lake naar lake en ontdek de waanzinnige natuur van Oeganda

Crater Lakes

Crater Lakes

Ooit, dui-zen-den jaren geleden, waren de Crater Lakes een woest en vulkanisch gebied. Tegenwoordig is de rust wedergekeerd en barst het er van het groen. Tussen de weelderige jungles, glooiende heuvels, hoge bergen en uitgestrekte bossen popt er af en toe een vredig, spiegelglad meer op. Het mooiste meer van allemaal? Bij velen is Lake Nkuruba de populairste en daar zijn wij het eigenlijk wel mee eens. Het kleine watertje ligt verstopt in een dichtbegroeide jungle waar de apen je om de oren vliegen. Alhoewel niet iedereen daar heel blij van wordt…

Van lake naar lake

De leukste én avontuurlijkste manier om van lake naar lake te gaan, is met de motor. Spring achterop bij een van de locals (of rijd zelf als je een motormuis bent) en cross met z’n allen door dit natuurschone gebied van Oeganda. De motorrijders kennen dit op hun duimpje en laten je alle pareltjes zien die er in deze area te vinden zijn. De route gaat van Lake Mutanda naar Lake Bunyonyi: scheur langs kraakheldere wateren, rijd door schattige dorpjes met kleien huisjes, neem een verkoelende douche bij een denderende waterval en hike naar een paar vette viewpoints. Wat er daar op je te wachten staat? Waanzinnige uitzichten waar je de kratermeren vanuit vogelperspectief kunt bekijken. Als je hier zo staat, wordt het helemaal duidelijk waarom Oeganda de Parel van Afrika wordt genoemd.

Het einde van de dag

Genoeg avonturen beleefd vandaag, een lustrumreis betekent natuurlijk ook lekker chillen! De ultieme afsluiting van de dag? Neem een lekkere frisse duik in het water en en geniet van een ijskoud drankje aan de rand van het meer. Dat is trouwens best bijzonder, want er zijn maar weinig meren op het Afrikaanse continent waar je zorgeloos in kan plonsen. Jullie zouden het gebied dan ook nog even vanaf het water kunnen aanschouwen tijdens een kort boottochtje over een van de spiegelgladde meren. Up to you!

Motortour
Lake

Vragen over de mogelijkheden voor de Lake to Lake motortour? BEL +31 (0) 857430344

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

jaarclub-motor

4. SAFARI NJEMA!

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!