• Maasai Tribal Trek

    Een rauwe, zelfontwikkelde route met een gevarieerde en indrukwekkende natuur: savanne, regenwoud en woestijn. Samen met onze lokale Maasai partner Robert en andere Maasai warriors baan je je weg door de Loita Hills.

    Krijg reisadvies op maat

 Een trip met de Maasai door het echte Afrika, zal je de rest van je leven bijblijven

Volledig back to basic en proef even van het Maasai bestaan tijdens deze meerdaagse trekking. Als nomade zie je de landschappen in deze rauwe, zelfontwikkelde route om je heen veranderen en ben je volledig part of nature!

Anderen gingen jullie voor!

Kenia op z’n puurst

Iedereen kent de Maasai wel. Ze zijn het boegbeeld van de Afrikaanse stam: lang, slank, in een rood gewaad gehuld, springend met hun kudde. Het zijn nomaden, maar de meeste stammen wonen rondom de nationale parken waar veel toeristen komen. De toeristische industrie heeft ze vercommercialiseerd. Gelukkig doet een groot deel ook niet aan dit spel mee. En dat deel kunnen wij jullie laten zien tijdens de Maasai tribal trek!

Rauwe, zelfontwikkelde route

In 2015 reed Charlie met zijn motor richting de Loita Hills, waar hij afgesproken had met een Loita Maasai genaamd Robert. Een hilarische waaghals die hij via een bevriende Maasai heeft ontmoet. Samen met Robert is de rauwe, off the beaten tribal trek ontwikkeld. Een wandeling door de gevarieerde en indrukwekkende natuur: savannen, regenwoud en woestijn.

Hoe werkt het?

De trek duurt 3 tot 5 dagen en is niet voor watjes. Dit is dan ook echt bonding time! Samen met onze lokale Maasai partner Robert, een aantal andere Maasai warriors, een geit en wat ezels baan je je een weg door de Loita Hills. Wie durft het heft in handen te nemen en het vlees zelf te bereiden van begin tot eind? Wat jullie mogen verwachten van deze trekking is avontuur, fysieke ontbering, gezonde inspanning en voldoening. De Maasai warriors weten je te beschermen tegen rondlopend wildlife. ‘s Nachts slaap je onder de sterrenhemel met de meegenomen geit in je maag. De Maasai tribal trek is goed te combineren met onze motorsafari door de Magadi-woestijn.

MEER WETEN OVER DE MAASAI TRIBAL TREK? VRAAG HET AAN  ONZE AFRIKA-EXPERTS.

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!