• Experience Charlie‘s motorsafari’s

    Ontdek Afrika op een 150cc! Je crosst over de weidse vlaktes, ontmoet de lokale stammen, spot de Big Five en laat de gebaande paden ver achter je en ruilt deze in voor het verlaten Afrikaanse landschap! Spring op de motor en ontdek de nog grotendeels onbekende plekken in Oost-Afrika. Rijden door de bush komt niet met een vast reisprogramma, dus zet je schrap voor een avontuur!

    Krijg reisadvies op maat

 Een trip op de motor door het echte Afrika, zal je de rest van je leven bijblijven

Zonnebrilletje op, stofdoek voor je snufferd, helmpie vastbinden en gaan! We hebben momenteel de vetste motor safari’s voor jullie ontwikkeld door zowel Oeganda, Kenia als Tanzania, maar hier stopt het niet voor ons. Wij zullen altijd verder blijven zoeken naar nieuwe pareltjes om met je motor doorheen te scheuren!

Wat zijn je opties?

Self drive motorsafari

Dit wil je! Cross over fijne gravel, vulkanische brokken, tot aan mul zand en savanne, geen geasfalteerde wegen hier! De motorsafari in de Magadi Desert trekt door Maasai gebied en het mooie daarvan is dat de regels daar nét even wat anders zijn. Hier hebben jullie de kans om, na een goede theorie- en praktijkles van onze ervaren motor instructor Peter, zélf op de motor te stappen. Voel je zo vrij als een (kraan)vogel, die hier naast de flamingo’s, giraffes en zebra’s rond dartelen. Passeer hier en daar een klein verstopt dorpje, ga voor een full-cleansing in de Hot Springs en geniet van de waanzinnige omgeving die hier voor jullie klaar ligt. Je voelt je de koning te rijk!

Landside piki ride

De trips die jullie bij ons maken gaan niet over de gebaande wegen, dus een ervaren motor driver is in bepaalde gebieden wel zo prettig. Stap achterop bij een local en ga landinwaarts om de mooiste landschappen en de enorme diversiteit aan vegetatie te ontdekken. Zo heb jij de mogelijkheid om de mooiste kiekjes vast te leggen als er net een horde giraffes voorbij rent of de top van een Kilimanjaro net uit de wolken opdoemt. En als de rit wat steiler wordt, grijp je je nieuwe mattie gewoon even goed vast, bonding time! 

Inmiddels hebben we motorexperiences kunnen ontwikkelen in grote delen van Kenia, Oeganda en Tanzania! Denk hierbij aan de groene heuvels en valleien van de Taita Hills, de vulkaan op bij Mount Suswa en de savannes rondom Amboseli National Park in Kenia, tot de kronkelpaden rondom de Crater Lakes, Lake Bunyonyi en Lake Mutanda in Oeganda en het Enduiment Wildlife Area in Tanzania. Je cruised zorgeloos van rivier tot meer, van heuvel tot berg en van savanne tot woestijn. Hakuna matata!

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? VRAAG HET AAN  ONZE AFRIKA-EXPERTS.

Urban motorsafari

Duik op de meest soepele manier de chaos van de stad in. Omzeil alle drukte en tik de highlights van een stad als Kampala of Nairobi aan! Dit is de local experience, want iedereen hier rijdt op een boda (motor). Deze mannen weten waar jullie moeten zijn voor de beste viewing points, de ‘best goat in town’, de meest jolige local kroegen en de beste marktjes voor de broodnodige souvenirs voor het thuisfront. Daarbij vinden deze gasten het zelf ook maar al te mooi om met een mzungu achterop door de stad te cruisen. Dus ga ga gaan, gas op die lolly!

Anderen gingen jullie voor!

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!