• Een unieke lustrumreis: This is Africa!

    Dag in, dag uit in dat heerlijke bierhok is natuurlijk geen straf, maar er even tussenuit naar een totaal andere wereld is ook geen overbodige luxe. Reis met je bestuursmaten af naar het Afrikaanse continent om alles van thuis even helemaal achter je te laten! Hier on the ground gaan wij dit voor jullie fixen: ga met een vette hike back to nature, scheur zorgeloos met de motor over de Afrikaanse savanne, kom oog-in-oog te staan met een stel leeuwen, ga ultiem chillen in een villa aan de kust en om niet alles van thuis te vergeten; ga keihard feesten in lokale clubs of op een van de vele festivals die Afrika rijk is – dit is een Charlie’s Travels Bestuursreis, this is Africa!

    Krijg reisadvies op maat

Met je bestuur op reis naar Afrika! Wat is er allemaal mogelijk?

 Of je nou op zoek bent naar een volledig uitgestippelde reis of behoefte hebt aan veel vrijheid, alles is mogelijk doordat we jouw ultieme reis samen uitstippelen! Waar je ook naar op zoek bent, een reis naar Afrika is geen dertien in een dozijn-trip: tijdens dit avontuur leer je elkaar pas echt goed kennen. Africa is waiting for you!

Top Notch Motorsafari

Stofdoek voor je bakkes, helmpie vastbinden, zonnebrilletje op en gaan!  Wie Oost-Afrika zegt, zegt safari. Hier vind je de mooiste natuurparken ter wereld, met wildlife zoals je het nergens anders ziet. Die safari kan je natuurlijk in de Serengeti doen. Of je gaat super off the beaten track, met een motor, door de Magadi woestijn crossen en de race met elkaar aangaan. Je voelt je de koning te rijk!

charlie-masaai

Hike met Afrikaanse Warriors

Brak of niet? Kom op gasten, por erop en samen de natuur in! Geiten slachten, een BBQ in het wild en niet te vergeten de stunning nature! Een korte hike van een dag of gewoon vol gas, vijf dagen de natuur in! Jullie zien het landschap onderweg veranderen van groene heuvels, naar dichte bush en komen via de savanne in de woestijn terecht. Miljoenen sterren aan de hemel en Afrikaanse warriors die rondom het kampvuur verhalen vertellen. Onze zelf ontwikkelde experiences zijn niet voor watjes. Afzien verbroedert!

Benieuwd naar onze  bestemmingen?

Crazy African Cities

Van de hipste rooftopbarren en clubs of daggeren in de local kroegen, tot de vetste festivals tijdens New Year in Kenia, Africa Burn in Zuid-Afrika of Nyege Nyege in Oeganda – in Afrika is het feest altijd AAN! Ontdek samen met je clubgenoten het nachtleven van dit wilde continent: halve liters naar binnen werken in de party matatu van club naar club. African vibes!

Ocean vibes

Welverdiend ultiem relaxen na alle avonturen in de bush kan perfect aan één van de vele stranden aan de Oostelijke en Zuidelijk kust van Afrika. Verblijf in je private villa met private pool en speel een pot voetbal tegen de locals. Vanzelfsprekend moet het eten en de drank natuurlijk ook onvergetelijk zijn. Laat een chef dan vooral de barbecue aansteken tijdens een cruisetocht op een catamaran en geniet van een geroosterd vers gevangen visje, met koude pils in de hand. Deze oceaan heeft alles, zeker die roze-paarse sunset! Gechillde sundowner en party er op los in een mooie beachclub!

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? BEL +31 (0) 857430344

Bestuur van Minerva

Het bestuur van Minerva maakte een machtig prachtige triangle loop door Zuid-Afrika, Eswatini & Mozambique. Van wilde safari, verstopte watervallen en avontuurlijk kamperen, tot aan hangmatje onder de sterren, exotisch pilsen en ultieme private villa aan de kust. Nooit meer naar huis!

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

jaarclub-motor

4. SAFARI NJEMA!