• Een unieke lustrumreis: This is Africa!

    Een lustrumreis moet een unieke trip zijn, waarbij je samen met je club-, dispuuts- of bestuursgenoten dingen meemaakt die je voor altijd bij zullen blijven! Hier on the ground gaan wij dit voor jullie fixen: een dikke hike door de bush, al scheurend op de motor over de Afrikaanse savanne, oog-in-oog komen te staan met een stel leeuwen, keihard feesten in lokale clubs of op een van de vele festivals die Afrika rijk is, en vooral ultiem chillen in een villa aan de kust of je eigen eiland – dit is een Charlie’s Travels Lustrumreis, this is Africa!

    Krijg reisadvies op maat

Samen op reis naar Afrika! Wat is er allemaal mogelijk?

 Of je nou op zoek bent naar een volledig uitgestippelde reis of behoefte hebt aan veel vrijheid, alles is mogelijk doordat we jouw ultieme reis samen uitstippelen! Waar je ook naar op zoek bent, een reis naar Afrika is geen dertien in een dozijn-trip: tijdens dit avontuur leer je elkaar pas echt goed kennen. Africa is waiting for you! Onze lustrumspecialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheden, no strings attached!

Top Notch Motorsafari

Stofdoek voor je bakkes, helmpie vastbinden, zonnebrilletje op en gaan!  Wie Oost-Afrika zegt, zegt safari. Hier vind je de mooiste natuurparken ter wereld, met wildlife zoals je het nergens anders ziet. Die safari kan je natuurlijk in de Serengeti doen. Of je gaat super off the beaten track, met een motor, door de Magadi woestijn crossen en de race met elkaar aangaan. Je voelt je de koning te rijk!

charlie-masaai

Hike met Afrikaanse Warriors

Brak of niet? Kom op gasten, por erop en samen de natuur in! Geiten slachten, een BBQ in het wild en niet te vergeten de stunning nature! Een korte hike van een dag of gewoon vol gas, vijf dagen de natuur in! Jullie zien het landschap onderweg veranderen van groene heuvels, naar dichte bush en komen via de savanne in de woestijn terecht. Miljoenen sterren aan de hemel en Afrikaanse warriors die rondom het kampvuur verhalen vertellen. Onze zelf ontwikkelde experiences zijn niet voor watjes. Afzien verbroedert!

Benieuwd naar onze  bestemmingen?

Crazy African Cities

Van de hipste rooftopbarren en clubs of daggeren in de local kroegen, tot de vetste festivals tijdens New Year in Kenia, Africa Burn in Zuid-Afrika of Nyege Nyege in Oeganda – in Afrika is het feest altijd AAN! Ontdek samen met je clubgenoten het nachtleven van dit wilde continent: halve liters naar binnen werken in de party matatu van club naar club. African vibes!

Ocean vibes

Welverdiend ultiem relaxen na alle avonturen in de bush kan perfect aan één van de vele stranden aan de Oostelijke en Zuidelijk kust van Afrika. Verblijf in je private villa met private pool en speel een pot voetbal tegen de locals. Vanzelfsprekend moet het eten en de drank natuurlijk ook onvergetelijk zijn. Laat een chef dan vooral de barbecue aansteken tijdens een cruisetocht op een catamaran en geniet van een geroosterd vers gevangen visje, met koude pils in de hand. Deze oceaan heeft alles, zeker die roze-paarse sunset! Gechillde sundowner en party er op los in een mooie beachclub!

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? BEL +31 (0) 857430344

De Kenia-avonturen van JC Steen

Ouwetje dit, maar nog steeds een STEENgoede aftermovie: volg de mannen van JC Steen op lustrumreis door Kenia, deze trip had echt ALLES!

De onuitwisbare herinneringen van JC Napalm

De diversiteit van Kenia! Stofhappen tijdens de motorsafari in de woestijn, een gnoe omsingeld zien worden door een groep leeuwen, tot aan een partijtje voetbal tegen de Keniaanse mannen in Diani.

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

jaarclub-motor

4. SAFARI NJEMA!