• Een unieke lustrumreis: This is Africa!

    Een lustrumreis moet een unieke trip zijn, waarbij je samen met je club-, dispuuts- of bestuursgenoten dingen meemaakt die je voor altijd bij zullen blijven! Hier on the ground gaan wij dit voor jullie fixen: een mooie hike door de bush, al cruisend op de motor over de Afrikaanse savanne, oog-in-oog komen te staan met een stel leeuwen, lekker dansen en sjansen in lokale clubs (stok) staar je blind op de mooie mannen, en vooral ook ultiem chillen met de maiden in een villa aan de kust met cocktail in de hand – dit is een Charlie’s Travels Lustrumreis, this is Africa!

    Krijg reisadvies op maat

Samen op reis naar Afrika! Wat is er allemaal mogelijk?

 Of je nou op zoek bent naar een volledig uitgestippelde reis of behoefte hebt aan veel vrijheid, alles is mogelijk doordat we jouw ultieme reis samen uitstippelen! Waar je ook naar op zoek bent, een reis naar Afrika is geen dertien in een dozijn-trip: tijdens dit avontuur leer je elkaar pas echt goed kennen. Africa is waiting for you! Onze lustrumspecialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheden, no strings attached!

Top Notch Motorsafari

Stofdoek voor je bakkes, helmpie vastbinden, zonnebrilletje op en gaan!  Wie Oost-Afrika zegt, zegt safari. Hier vind je de mooiste natuurparken ter wereld, met wildlife zoals je het nergens anders ziet. Die safari kan je natuurlijk in de Serengeti doen. Of je gaat super off the beaten track, met een motor,door de Magadi woestijn crossen en de race met elkaar aangaan. Je voelt je de koning te rijk!

motor-safari

Kayak away

Laat je rustig voort glijden over een van de vele meren die dit continent rijk is, met de meest waanzinnige uitzichten om je heen! Houdt de kayak in balans als je besluit je benen even overboord te gooien en het zachte water door je tenen te voelen glijden. Meer vervolgens aan bij een eilandje voor een picknick of hike en plak er vooral een nachtje aan vast bij de locals of in een tentje. Bonding time!

Benieuwd naar onze  bestemmingen?

Ain’t no mountain high enough

Een stevige sneaker zal voldoen, maar als je die bergschoenen dan toch in de kast hebt liggen is dit hét moment om ze eruit te halen. Denk vooral aan een sunrise met de mooiste kleuren die je cadeau krijgt als je gaat voor een overnight hike. En het fijne is dat jullie nadat de stappenteller weer flink z’n werk heeft gedaan, jullie ook weer een lekkere borrel hebben verdiend!

taita hills

Ocean Vibes

Ultiem relaxen na het beleven van avonturen kan perfect aan één van de vele stranden aan de Oostelijke en Zuidelijk kust van Afrika. Belangrijk is hier dat je niet wordt weggestopt in een gigantisch hotel met fantasieloos buffet, maar dat jullie je ten ruste leggen op een onvergetelijke plek; wellicht verblijf je in jullie private villa met private pool, kokosnootje in de hand, potje volleybal op het strand en stap op een catamaran.  Daarnaast moet het eten en de drank natuurlijk onvergetelijk zijn; Denk aan een chef die vis voor jullie roostert op jullie privé catamaran. Deze oceaan heeft alles, zeker die roze-paarse sunset!

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? BEL +31 (0) 857430344

De Kenia-avonturen van JC Mihomi

Het klinkt wat zoetsappig maar “Herinneringen maken met elkaar” is toch wel echt wat je doet tijdens je lustrumreis! Al zullen sommige nachten minder goed herinnerd worden… #Tusker 😉 Volg hier JC Mihomi op hun reis door Kenia vorig jaar zomer!

De onvergetelijke herinnering van JC Makundi

De diversiteit van Kenia! Stofhappen tijdens de motorsafari in de woestijn, leeuwen met elkaar de liefde zien bedrijven (laten we het maar netjes houden), tot het kraakheldere oceaanwater van Diani.

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

jaarclub-motor

4. SAFARI NJEMA!