Lustrumreis #2, vlog 2: Op motorsafari naar de Maasai!

Na een paar dagen lustrumreis-knallen in mijn thuisbasis Nairobi, is het tijd om mijn beste maten te introduceren aan één van de meest populaire Charlie’s Travels-ervaringen die ik hier de afgelopen tijd heb ontwikkeld. Het is tijd voor een motorsafari naar de Maasai!

Richting het zuiden

Op de boxers van Charlie’s Travels reizen we af naar het zuiden van Kenia, waar we blijven slapen bij de lokale Maasai in één van de grotere Manyatta’s in de regio. Aldaar komen we bij van onze nachtelijke escapades in Nairobi op een unieke manier: met de Kilimanjaro op de achtergrond wordt de geit geslacht en drinken we Maasai-thee (ietsjes aangelengd met sterkedrank). Het moge duidelijk zijn: onze tweede lustrumreis is nu echt begonnen!

Over deze trip

Waar gaat de lustrumreis naartoe als één van de JC’ers een off the beaten track reisbureau in Oost-Afrika runt? That’s right: mijn 2e lustrumreis mocht ik van A tot Z organiseren! Inzicht werd gevraagd, niet gegeven. Deze reis is door mijzelf ontdekt en ontwikkeld en na jarenlange ervaring als travel designer werd ik door de mannen op de proef gesteld. Het adagium van deze mannige lustrumreis: Afzien Verbroedert!

Eerdere vlogs

In Vlog 1 zie je hoe mijn beste maten in Nairobi aankomen, om daar voor het eerst te zien wat ik hier nou allemaal uitspook. Ik neem ze mee op twee epische avonden stappen in Nairobi! Mijn eerste Tanzania-vlog kun je terugkijken via deze link.

Volg Charlie’s Travels!

Mijn avonturen kun je volgen via Facebook, Instagram en YouTube!

Heb je vragen aan onze Afrika-experts?

Bel: +31 (0) 857430344

Deze blogs vind je vast ook leuk:

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!