• Een unieke bestuursreis: This is Africa!

    Dag in, dag uit in dat heerlijke bierhok is natuurlijk geen straf, maar er even tussenuit naar een totaal andere wereld is ook geen overbodige luxe. Reis met je bestuursmaten af naar het Afrikaanse continent om alles van thuis even helemaal achter je te laten! Hier on the ground gaan wij dit voor jullie fixen: ga met een vette hike back to nature, scheur zorgeloos met de motor over de Afrikaanse savanne, kom oog-in-oog te staan met een stel leeuwen, ga ultiem chillen in een villa aan de kust en om niet alles van thuis te vergeten; ga keihard feesten in lokale clubs of op een van de vele festivals die Afrika rijk is – dit is een bestuursreis met Charlie’s Lustrumreizen, this is Africa!

    Krijg reisadvies op maat

Met je bestuur naar Afrika!

Of je nou op zoek bent naar een volledig georganiseerde reis of behoefte hebt aan veel vrijheid, alles is mogelijk doordat we jullie ultieme bestuursreis samen uitstippelen! Waar je ook naar op zoek bent, een reis naar Afrika is geen dertien in een dozijn-trip: tijdens dit avontuur leer je elkaar weer op een andere manier kennen. Africa is waiting for you! Onze lustrumspecialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheden, no strings attached! Hieronder alvast wat ideeën!

MATATU CITY TOUR

In Afrika is het feest altijd AAN en een bestuursreis is natuurlijk niet compleet zonder een paar hele dikke party’s. De Matatu, de lokale bus in Nairobi, is extreem gepimpt met belachelijke spoilers en een dikke geluidsinstallatie. Niks geen saai wit busje of een Ubertje pakken. Nee, je hakt hier onder het genot van dagger muziek halve liters weg. Ontdek samen met je bestuursgenoten het nachtleven van deze wilde stad: trek je partypak aan en ga van club naar club. African vibes!

HELL’S GATE & LAKE NAIVASHA

Werken aan die bestuurskilo’s? In Kenia kan je ook gewoon op de fiets stappen: Hell’s Gate National Park is een van de weinige parken waar je op je stalen ros mag crossen. De hoge kloven met groepen zebra’s op de voorgrond zorgen voor een magisch beeld vanuit je zadel! Na het fietsen ga je zelf een kloof in en waan je je in de bekende Mufasa vs Scar scene van de Lion King. Deze trip top je dan af op Lake Naivasha. Bij de bootsafari zit je lekker achterover met een biertje in je hand. Kom maar op met die dikke nijlpaarden!

Benieuwd wat je tijdens je reis kan doen?

MAASAI TRIBAL TREK

Charlie en de Maasai zijn in de loop der jaren dikke vrienden geworden. Voor de duidelijkheid: dan hebben we het niet over de jongens die hun toeristische act tot in de puntjes hebben uitgestippeld. Nee, dit zijn de leipo’s die in the middle of f*cking nowhere wonen, water uit de put pompen en geiten slachten. Ga met ze op pad en kom erachter wie het luxe paard van het bestuur is en wie al vaker met dit bijltje heeft gehakt. Zorg ervoor dat je een sterke maag heb als je voor die real experience wilt gaan.

BEACH, BOOTY’S & BOOZE

Lig voor pampus op het strand. Welverdiend relaxen na alle avonturen kan perfect aan één van de vele stranden aan de Oostelijke en Zuidelijke kust van Afrika. Belangrijk hier is dat je niet wordt weggestopt in een gigantisch hotel met fantasieloos buffet, maar dat jullie je ten ruste leggen op een onvergetelijke plek; verblijf in een dikke villa met private pool en speel een goede pot voetbal tegen de locals. Vanzelfsprekend moet het eten en de drank natuurlijk ook onvergetelijk zijn. Laat een chef dan vooral de barbecue aansteken tijdens een cruisetocht op een catamaran en geniet van een geroosterd vers gevangen visje, met koude pils in de hand. Deze oceaan heeft alles, zeker die roze-paarse sunset! Gechillde sundowner en party er op los in een mooie beachclub!

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? BEL +31 (0) 857430344

Bestuur van Minerva

Het bestuur van Minerva maakte een machtig prachtige triangle loop door Zuid-Afrika, Eswatini & Mozambique. Van wilde safari, verstopte watervallen en avontuurlijk kamperen, tot aan hangmatje onder de sterren, exotisch pilsen en ultieme private villa aan de kust. Nooit meer naar huis!

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

jaarclub-motor

4. SAFARI NJEMA!