• Een unieke bestuursreis: This is Africa!

    Dag in, dag uit met het bestuur in het bierhok zitten, is natuurlijk helemaal geen straf, maar er even tussenuit naar een totaal andere wereld is ook geen overbodige luxe. Laat jullie bestuurstaken even voor wat het is en reis samen af naar het Afrikaanse continent. Hier maken jullie avonturen mee waar je over tientallen jaren nog steeds over praat: cross zorgeloos over de uitgestrekte savanne, kom face-to-face te staan met een stel hongerige leeuwen, dagger je suf in een foute club of chill maximaal in een dikke privé villa. Zó ziet een bestuursreis naar Afrika met Charlie’s lustrumreizen er ongeveer uit. Als dat maar goed gaat…

    Krijg reisadvies op maat

Samen met je bestuur naar Afrika! Wat is er allemaal mogelijk?

Of je nou op zoek bent naar een volledig georganiseerde reis of behoefte hebt aan veel vrijheid, alles is mogelijk doordat we samen jullie ultieme lustrumreis uitstippelen! Waar je ook naar op zoek bent, een reis naar Afrika is geen dertien in een dozijn-trip: tijdens dit avontuur leer je elkaar pas echt goed kennen. Je wilt voor je bestuur natuurlijk wel DAT ene land die perfect bij jullie past. Ah, Afrika is een match! Maar welk land haal je nou echt door het ringetje? Africa is waiting for you!

Afrika landkaart met Kenia ingekleurd

Prijs
€/€€

Vluchttijd
Vanaf 8 uur vliegen

Tijdsverschil
+1 uur zomertijd, +2 uur wintertijd

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven

Prijs
€€

Vluchttijd
Vanaf 11 uur vliegen

Tijdsverschil
+0 uur zomertijd, +1 uur wintertijd

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven
Afrika kaart met Oeganda ingekleurd

Prijs
€€

Vluchttijd
Vanaf 8,5 uur vliegen

Tijdsverschil
+1 uur zomertijd, +2 uur wintertijd

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven

MATATU CITY TOUR

In Afrika is het feest altijd AAN en een bestuursreis is natuurlijk niet compleet zonder een paar hele dikke party’s. De Matatu, de lokale bus in Nairobi, is extreem gepimpt met belachelijke spoilers en een dikke geluidsinstallatie. Niks geen saai wit busje of een Ubertje pakken. Nee, je hakt hier onder het genot van dagger muziek halve liters weg. Ontdek samen met je bestuursgenoten het nachtleven van deze wilde stad: trek je partypak aan en ga van club naar club. African vibes!

HELL’S GATE & LAKE NAIVASHA

Werken aan die bestuurskilo’s? In Kenia kan je ook gewoon op de fiets stappen: Hell’s Gate National Park is een van de weinige parken waar je op je stalen ros mag crossen. De hoge kloven met groepen zebra’s op de voorgrond zorgen voor een magisch beeld vanuit je zadel! Na het fietsen ga je zelf een kloof in en waan je je in de bekende Mufasa vs Scar scene van de Lion King. Deze trip top je dan af op Lake Naivasha. Bij de bootsafari zit je lekker achterover met een biertje in je hand. Kom maar op met die dikke nijlpaarden!

Benieuwd wat je tijdens je bestuursreis kan doen?

MAASAI TRIBAL TREK

Charlie en de Maasai zijn in de loop der jaren dikke vrienden geworden. Voor de duidelijkheid: dan hebben we het niet over de jongens die hun toeristische act tot in de puntjes hebben uitgestippeld. Nee, dit zijn de leipo’s die in the middle of f*cking nowhere wonen, water uit de put pompen en geiten slachten. Ga met ze op pad en kom erachter wie het luxe paard van het bestuur is en wie al vaker met dit bijltje heeft gehakt. Zorg ervoor dat je een sterke maag heb als je voor die real experience wilt gaan.

BEACH, BOOTY’S & BOOZE

Lig voor pampus op het strand. Welverdiend relaxen na alle avonturen kan perfect aan één van de vele stranden aan de Oostelijke en Zuidelijke kust van Afrika. Belangrijk hier is dat je niet wordt weggestopt in een gigantisch hotel met fantasieloos buffet, maar dat jullie je ten ruste leggen op een onvergetelijke plek; verblijf in een dikke villa met private pool en speel een goede pot voetbal tegen de locals. Vanzelfsprekend moet het eten en de drank natuurlijk ook onvergetelijk zijn. Laat een chef dan vooral de barbecue aansteken tijdens een cruisetocht op een catamaran en geniet van een geroosterd vers gevangen visje, met koude pils in de hand. Deze oceaan heeft alles, zeker die roze-paarse sunset! Gechillde sundowner en party er op los in een mooie beachclub!

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? VRAAG HET AAN  ONZE AFRIKA-EXPERTS.

Zij gingen je voor

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!