• Een unieke dispuutsreis: This is Africa!

    Een lustrumreis is niet zomaar een trip. Tijdens deze reis maak je samen met je dispuutsgenoten dingen mee die je de rest van het leven bij zullen blijven. Vanuit Nairobi stippelen onze lustrumexperts samen met jullie de ideale lustrumreis uit: een stevige hike in de bush, lekker scheuren op de motor door de Afrikaanse savanne, beesten spotten in het wild en goede feestjes pakken in een bruisende stad of op een uitgestrekt strand. Een ding is zeker: je hoeft je in Afrika niet te gaan vervelen! Ben jij er klaar voor?

    Krijg reisadvies op maat

Samen op dispuutsreis naar Afrika! Wat is er allemaal mogelijk?

Of je nou op zoek bent naar een volledig georganiseerde reis of behoefte hebt aan veel vrijheid, alles is mogelijk doordat we jullie ultieme dispuutsreis samen uitstippelen! Waar je ook naar op zoek bent, een reis naar Afrika is geen dertien in een dozijn-trip: tijdens dit avontuur leer je elkaar pas echt goed kennen. Africa is waiting for you! Onze lustrumspecialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheden, no strings attached!

SPRING MAAR ACHTEROP

Ze sjezen hier in grote getale over de wegen: we hebben het natuurlijk over de boda, de Afrikaanse motor. De complete inboedel, wekelijkse boodschappen of een paar dieren, je kunt het je zo gek niet bedenken of de Afrikanen vervoeren het gewoon op hun boda. Maar bovenal is de boda het perfecte vervoersmiddel om Oost-Afrika te ontdekken. Motormuis of niet: doe die help op je kop, eventueel een stofdoekje om en spring op die motor. Tour rond in gekke en bruisende steden als Nairobi en Kampala of ga richting het platteland om die frisse wind in je haren te voelen!

ZON, ZWEM EN ZUIP

Al die hikes, safari’s en party’s kunnen best vermoeiend zijn. Tijdens je lustrumreis naar Afrika moet er natuurlijk ook genoeg gechilld worden. Na alle avonturen in de bush is het tijd om even helemaal te relaxen aan de Afrikaane kust. Een lekkere villa op kruipafstand van het strand met een eigen zwembad, goedgevulde ijskast en grote barbecue. Dát is hoe een verblijf hier aan zee eruit ziet. Overdag niks anders doen dan smeren, keren en consumeren en ‘s avonds schudden met die billen op een lekkere beach party. Toch nog energie voor iets van een activiteit? Spring op een catamaran voor een cruisetocht, speel een potje voetbal tegen de locals, huur een board en pak wat golfen mee of wordt lekker zen bij de yoga. Hier lees je alles over yoga en meer typische activiteiten voor chicks.

Benieuwd wat je tijdens je dispuutsreis kan doen?

ALL NIGHT LONG

Hippe rooftop hier, chille beachparty daar, een shitload aan local kroegjes én een paar hele vette festivals: Afrika has it all! Hier is het feest altijd aan en een dispuutsreis is natuurlijk geen dispuutsreis zonder een paar dikke party’s. Dompel jezelf onder in het bruisende Nairobi en stap die Matatu in. Matatuwatte? Een lokale bus in alle kleuren van de regenboog die als een gek rijdt en waar keiharde muziek uit komt. Laat die sixpacks Tusker, ga van club naar club en feest tot het licht wordt.

OP NAAR DE LION KING

Beetje last van bierkilo’s? Kom op mensen, even in beweging! Niet te gek, gewoon tranquilo die fiets op stappen. Hell’s Gate National Park is een van de weinige parken waar je lekker vertrouwd op een stalen ros mag crossen. Indrukwekkende kloven met kuddes zebra’s (of giraffen of buffels of zwijnen) op de voorgrond zorgen voor een magisch beeld vanaf je fiets. Ga zelf de kloof in en waan je in de bekende Mufasa vs Scar-scène uit de Lion King. Deze trip top je af op Lake Naivasha. Bij de bootsafari kun je lekker achterover leunen met koude pils in de hand: kom maar op met die dikke nijlpaarden.

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? BEL +31 (0) 857430344

De Kenia-avonturen van dispuut Da Vinci

De mannen van Da Vinci (A.L.S.V. Quitus) maakten een trip om niet meer te vergeten, deze trip had echt ALLES! Wat een topreis!

De onuitwisbare herinneringen van Persephone

De diversiteit van Kenia! Van de drukke stad tot safarifietsen tot chillen in Diani. De meiden van damesdispuut Persephone (SV Circumflex) hebben er zeker van genoten!

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

4. SAFARI NJEMA!