• Een unieke dispuutsreis: This is Africa!

    Een dispuutsreis naar Afrika betekent dat je gegarandeerd dingen meemaakt waar jullie jaren later nog steeds over praten. Samen met je dispuutsgenoten ga je op avontuur in de bush, spot je de vetste wildlife, bezoek je lokale stammen en maak je pittige trektochten door het gebergte. Ja, tijdens je dispuutsreis op het Afrikaanse continent leer je elkaar pas echt kennen! Maar een reis naar Afrika betekent ook pure ontspanning: voel je de koning te rijk in een dikke villa aan de kust en slijt je dagen op de parelwitte stranden. Afrika has it all! De enige vraag is welk land het precies gaat worden…

    Krijg reisadvies op maat

Samen met je dispuut naar Afrika! Wat is er allemaal mogelijk?

Of je nou op zoek bent naar een volledig georganiseerde reis of behoefte hebt aan veel vrijheid, alles is mogelijk doordat we samen jullie ultieme lustrumreis uitstippelen! Waar je ook naar op zoek bent, een reis naar Afrika is geen dertien in een dozijn-trip: tijdens dit avontuur leer je elkaar pas echt goed kennen. Je wilt voor je dispuut natuurlijk wel DAT ene land die perfect bij jullie past! Zoveel matches op het Afrikaanse continent. Maar met welk land ga jij nou echt op date? Gelukkig hebben wij het innerlijk van de landen al voor je beschreven. Africa is waiting for you!

Afrika landkaart met Kenia ingekleurd

Prijs
€/€€

Vluchttijd
Vanaf 8 uur vliegen

Tijdsverschil
+1 uur zomertijd, +2 uur wintertijd

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven

Prijs

Vluchttijd
3,5 uur vliegen

Tijdsverschil
-1 uur zomertijd, +0 uur wintertijd

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven

SPRING MAAR ACHTEROP

Ze sjezen hier in groten getale over de wegen: we hebben het natuurlijk over de boda, de Afrikaanse motor. De complete inboedel, wekelijkse boodschappen of een paar dieren, je kunt het je zo gek niet bedenken of de Afrikanen vervoeren het gewoon op hun boda. Maar bovenal is deze motor het perfecte vervoersmiddel om Oost-Afrika te ontdekken. Motormuis of niet: doe die helm op je kop, eventueel een stofdoekje om en spring op die boda. Tour rond in gekke en bruisende steden als Nairobi en Kampala of ga richting het platteland om die frisse wind in je haren te voelen!

ZON, ZWEM EN ZUIP

Al die hikes, safari’s en party’s kunnen best vermoeiend zijn. Tijdens je lustrumreis naar Afrika moet er natuurlijk ook genoeg gechilld worden. Na alle avonturen in de bush is het tijd om even helemaal te relaxen aan de Afrikaanse kust. Een lekkere villa op kruipafstand van het strand met een eigen zwembad, goedgevulde ijskast en grote barbecue om een mooi stuk vlees op te bereiden. Dát is hoe een verblijf hier aan zee eruit ziet. Overdag niks anders doen dan smeren, keren en consumeren en ‘s avonds schudden met die billen (ja ook jullie gasten!) op een lekkere beach party. Toch nog energie voor iets van een activiteit? Spring op een catamaran voor een cruisetocht, speel een potje voetbal tegen een paar locals, huur een board en pak wat golven mee of wordt lekker zen bij de yoga.

Benieuwd wat je tijdens je dispuutsreis kan doen?

ALL NIGHT LONG

Hippe rooftop hier, chille beachparty daar, een shitload aan local kroegjes én een paar hele vette festivals: Africa has it all! Hier is het feest altijd aan en een dispuutsreis is natuurlijk geen dispuutsreis zonder een paar dikke party’s. Dompel jezelf onder in het bruisende Nairobi en stap die Matatu in. Matatuwatte? Een lokale bus in alle kleuren van de regenboog die als een gek rijdt en waar keiharde muziek uit komt. Laat die sixpacks Tusker in, ga van club naar club en feest tot het licht wordt.

OP NAAR DE LION KING

Beetje last van bierkilo’s? Kom op mensen, even in beweging! Niet te gek, gewoon tranquilo die fiets opstappen. Hell’s Gate National Park is een van de weinige parken waar je lekker vertrouwd op een stalen ros mag crossen. Indrukwekkende kloven met kuddes zebra’s (of giraffen, buffels en zwijnen) op de voorgrond zorgen voor een magisch beeld vanaf je fiets. Ga zelf de kloof in en waan je in de bekende Mufasa versus Scar-scène uit de Lion King. Deze trip top je af op Lake Oleidon. Bij de bootsafari kun je lekker achterover leunen met koude pils in de hand: kom maar op met die dikke nijlpaarden.

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? VRAAG HET AAN  ONZE AFRIKA-EXPERTS.

De Kenia-avonturen van dispuut Da Vinci

De mannen van Da Vinci (A.L.S.V. Quitus) maakten een trip om niet meer te vergeten, deze trip had echt ALLES! Wat een topreis!

De onuitwisbare herinneringen van Persephone

De diversiteit van Kenia! Van de drukke stad tot safarifietsen tot chillen in Diani. De meiden van damesdispuut Persephone (SV Circumflex) hebben er zeker van genoten!

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!