• Een unieke groepsreis: This is Africa!

    Afrika verbroedert! Tijdens een reis op dit rauwe continent zal blijken of jij jouw sportmaten, vriendinnen, huisgenoten, studievrienden of collega’s écht kent. Hier kom je erachter wie er een heuse dagger-queen, geboren surfer of doorgewinterde vogelspotter is. Met onze reis-experts stel je de ideale Afrika-trip voor jou en je groep samen. Dat betekent gegarandeerd avonturen meemaken die jullie nooit meer gaan vergeten. Van de bush tot de beach en van het gebergte tot aan de pub… een ding is zeker: je hoeft je in Afrika niet te vervelen! Ben jij er klaar voor?

    Krijg reisadvies op maat

Samen op reis naar Afrika!

Of je nou op zoek bent naar een volledig georganiseerde reis of behoefte hebt aan veel vrijheid, alles is mogelijk doordat we samen jullie ultieme reis uitstippelen! Waar je ook naar op zoek bent, een reis naar Afrika is geen dertien in een dozijn-trip: tijdens dit avontuur leer je elkaar nog beter kennen. Africa is waiting for you! Onze reisspecialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheden, helemaal vrijblijvend!

GROEPSREIS MANNEN

GROEPSREIS VROUWEN

HUP, DIE BERG OP

Luieren doen we later op het strand, eerst samen de ontbering aan. De beklimming van de Kilimanjaro is waarschijnlijk de bekendste, maar er zijn ook nog heel veel andere, (minder zware) hikes waarbij je je in het zweet kan werken. De adembenemende landschappen die langs voeren, laten je even vergeten hoe zwaar je het hebt en als je eenmaal op de top bent, lijkt het bloed-, zweet- en tranenverhaal nooit te zijn gebeurd. ‘s Avonds rond het knisperende kampvuur krijg je woeste verhalen te horen van je nieuwe Maasai vrienden over hoe zij bijvoorbeeld hun eerste leeuw vingen. Onder een mooie sterrenhemel val je moe, maar voldaan in slaap om de volgende dag weer rustig af te dalen óf verder te bergen in te trekken. De wandelschoenen (expres) niet meegenomen voor een meerdaagse trekking? We hebben ook genoeg hikes uitgestippeld waarbij je de berg in een paar uur op- en afloopt. Scheelt weer een hoop gezweet en gevloek!

MOUNT KENYA, DE ALLROUNDER

Mount Kenya is voor de avonturiers onder ons een echte must. Helikoptervluchten, paardrijden over de heuvelrug, stevige hikes en vissen in stille meren, het kan er allemaal! Niet alleen een geweldige spot voor een groep volharde vrijbuiters, bovendien ligt er ook een belangrijk stukje historie: Prins William vroeg ooit zijn Kate ten huwelijk op Mount Kenya. Het absolute paradepaardje van deze berg? De houten boshutten waarin je kunt overnachten: hoog in de bergen, met een kampvuurtje erbij en omringd door bosolifanten. Streep die maar van de bucketlist af.

Benieuwd wat je verder allemaal kan doen tijdens je reis in Afrika?

HET WATER WALHALLA

De uitgestrekte witte stranden zijn een walhalla voor de bekwame handdoek-liggers, maar ook de actievelingen onder ons hoeven zich niet te vervelen aan de Afrikaanse kust. Plons het water in, zet die duikbril op je kop en snorkel langs de voltallige familie van Nemo. De onderwaterwereld van de Oostkust van Afrika verdient 100% de schoonheidsprijs. Snorkelen te lafjes voor jou? Verzamel je kite gear bij elkaar, pik eventueel een hendige instructeur op en je bent klaar om de felblauwe wateren op te gaan. Iets minder sportief misschien, maar het huren van een catamaran of dhow, een traditionele zeilboot, betekent ook gegarandeerd heel veel chillheid, kleur op de huid en bovenal plezier. Een privé chef aan boord maakt het helemaal compleet, eten maakt nou eenmaal gelukkig.

IT AIN’T DUTCH IF IT’S AINT MUCH

Kaaskoppen opgelet! Afritsbroek aan, verrekijker om en… spring op de fiets. Nee, je leest het niet verkeerd: in Hell’s Gate National Park kun je, lekker op z’n Hollands, gewoon de fiets pakken. Het is een van de weinige parken in Afrika waar je doorheen mag fietsen en daarom een totaal andere ervaring dan wanneer je veilig vanuit een 4×4 beesten spot. In Hell’s Gate kom je weinig ander verkeer of opstoppingen tegen, hoogstens af en toe een tegemoetkomende kudde dieren of groep zebra’s waar je even voor moet stoppen. Uitgefietst? Stap in de boot op Lake Navaisha en vaar langs roze oevers vol met hippo’s en flamingo’s. Doen het lekker op de gram!

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? VRAAG HET AAN  ONZE AFRIKA-EXPERTS.

ZIJ GINGEN JE VOOR

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!