Een individuele rondreis door Afrika!

Wat kan er allemaal wanneer je in je uppie gaat rondreizen in Afrika? Het Afrikaanse continent biedt eindeloos veel mogelijkheden om het meeste uit je vakantiedagen te halen. Een roadtrip? Of liever gebruik maken van het openbaar vervoer? Unieke accommodaties, cultuur, avontuur, strand: wij zorgen voor de perfecte mix. Hieronder alvast een aantal mogelijkheden!

Krijg reisadvies op maat

Op ontdekkingsreis in je eentje! Een greep uit de mogelijkheden:

Ethopië: cultuur snuiven in het Abessijnse rijk

Is eeuwenoude geschiedenis, overweldigende natuur en finger licking goed eten jouw ding? Ethiopië beantwoordt al je verlangens. Hier vind je de oudste, meest indrukwekkende kerken van Afrika – sommigen komen zelfs uit de 5e eeuw. Ook vind je hier Lalibela, een sprookjesachtig, eeuwenoud heilig complex uitgegraven in de grond. En daarnaast meren en eindeloos veel natuur voor de nodige zen-momentjes. Bonus: Je kunt ook nog eens goed stappen in Addis! Tijd om kennis te maken met dit trotse, prachtige volk.

Charles met Ethiopiers

Met je kitebuggy over de woestijn stuiven!

Ben je boarden in de sneeuw beu -koud hè- en zou je weleens door de Noord-Keniaanse woestijn van Turkana willen stuiven in een beach buggy plus kite? Doen. Want niet alleen is dit de oudste woestijn ter wereld, even verderop begint de Ohm-vallei waar de Homo Sapiens -jij en ik dus- zijn oorsprong vindt. Doe dus aansluitend nog even een safari door de hete habitat van je over-over-over-over-over groot-opoe.

Benieuwd naar onze andere bestemmingen?

Maasai mannen in de Loita Hills

Samen met Maasai warriors de berg op!

Luieren doe je later op het strand, eerst de ontbering aan. De Kilimanjaro is de meest bekende berg, maar wij kennen ook nog vele andere (meerdaagse) hikes die je langs adembenemende landschappen voeren. Zo hebben we in Kenia een wandeling door de Loita Hills ontwikkeld, waarbij je met de Maasai tribe op pad gaat.

Waanzinnige kustlijnen

Genoeg van het binnenland gezien? De oostelijke en zuidelijk kust van het Afrikaanse continent is prachtig. Er zijn gezellige hostels met backpackers te vinden, er zijn rustig gelegen beach cottages en luxe hotels. Voor ieder wat wils: zelfs als je wilt kamperen op een bijna onbewoond eiland. Ontdek de kust door middel van een zeiltocht op je dhow of op je catamaran, duik met de ‘Wet Big Five’ of probeer een van de vele watersporten.

Andere verhalen uit Afrika lezen?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!