• Een unieke lustrumreis: This is Africa!

    Eindelijk, jullie eerste lustrumreis! Het is tijd om samen met je clubgenoten het rauwe avontuur op te zoeken. Op het Afrikaanse continent maken jij en je maten dingen mee die jullie in het leven nooit meer zullen vergeten. Geiten slachten, stevige trektochten en crossen in de savanne: afzien en verbroedering ten top! Maar een lustrumreis naar Afrika met Charlie’s Lustrumreizen betekent ook heel hard chillen. Iets met een dikke villa aan de kust inclusief goedgevulde ijskast en keihard feesten tot het licht wordt. Alles kan in Afrika! De enige vraag die nog overblijft is welk Afrikaans land het gaat worden…

    Krijg reisadvies op maat

Samen op lustrumreis naar Afrika! Wat is er allemaal mogelijk?

Of je nou op zoek bent naar een volledig georganiseerde reis of behoefte hebt aan veel vrijheid, alles is mogelijk doordat we samen jullie ultieme lustrumreis uitstippelen! Waar je ook naar op zoek bent, een reis naar Afrika is geen dertien in een dozijn-trip: tijdens dit avontuur leer je elkaar pas echt goed kennen. Africa is waiting for you! Onze lustrumspecialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheden, helemaal vrijblijvend!

TOP NOTCH MOTORSAFARI

Stofdoek voor je bakkes, helmpie vastbinden, zonnebrilletje op en gaan! Wie Oost-Afrika zegt, zegt safari. Hier vind je de mooiste natuurparken ter wereld, met wildlife zoals je het nergens anders ziet. Die safari kan je natuurlijk in de Serengeti doen. Of je gaat super off the beaten track, met een motor, door de Magadi woestijn crossen en de race met elkaar aangaan. Je voelt je de koning te rijk!

HIKE MET AFRIKAANSE WARRIORS

Brak of niet? Kom op gasten, por erop en samen de natuur in! Geiten slachten, een BBQ in het wild en niet te vergeten de stunning nature! Een korte hike van een dag of gewoon vol gas, vijf dagen de natuur in! Jullie zien het landschap onderweg veranderen van groene heuvels, naar dichte bush en komen via de savanne in de woestijn terecht. Miljoenen sterren aan de hemel en Afrikaanse warriors die rondom het kampvuur verhalen vertellen. Onze zelf ontwikkelde experiences zijn niet voor watjes. Afzien verbroedert!

Benieuwd wat je tijdens je lustrumreis kan doen?

CRAZY AFRICAN CITIES

Van de hipste rooftopbarren, chille beachparty’s en daggeren in de local kroegen, tot de vetste festivals tijdens New Year in Kenia, Africa Burn in Zuid-Afrika of Nyege Nyege in Oeganda. In Afrika is het feest altijd AAN en een lustrumreis is natuurlijk niet compleet zonder een hele dikke party (en het liefst meer natuurlijk). Ontdek samen met je clubgenoten het nachtleven van dit wilde continent: werk die halve liters naar binnen in de party matatu en ga van club naar club. African vibes!

GOOD OCEAN VIBES

De ultieme lustrumreis bestaat uit meer dan alleen zweten, hiken en beesten kijken. Welverdiend relaxen na alle avonturen in de bush kan perfect aan één van de vele stranden aan de Oostelijke en Zuidelijk kust van Afrika. Verblijf in een dikke villa met private pool en speel een goede pot voetbal tegen de locals. Vanzelfsprekend moet het eten en de drank natuurlijk ook onvergetelijk zijn. Laat een chef dan vooral de barbecue aansteken tijdens een cruisetocht op een catamaran en geniet van een geroosterd vers gevangen visje, met koude pils in de hand. Deze oceaan heeft alles, zeker die roze-paarse sunset! Gechillde sundowner en party er op los in een mooie beachclub!

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? BEL +31 (0) 857430344

De Kenia-avonturen van JC Steen

Ouwetje dit, maar nog steeds een STEENgoede aftermovie: volg de mannen van JC Steen op lustrumreis door Kenia, deze trip had echt ALLES!

De onuitwisbare herinneringen van JC Napalm

De diversiteit van Kenia! Stofhappen tijdens de motorsafari in de woestijn, een gnoe omsingeld zien worden door een groep leeuwen, tot aan een partijtje voetbal tegen de Keniaanse mannen in Diani.

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

4. SAFARI NJEMA!

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Charlie's Lustrumreizen?
Powered by