• Een unieke lustrumreis: This is Africa!

    Na jaren van sparen en spanning is het zo ver: jullie eerste lustrumreis! Hier op het Afrikaanse continent maak je samen met je clubgenoten dingen mee waarover jullie het jááren later nog steeds zullen hebben. Een lustrumreis naar Afrika met Charlie’s Lustrumreizen betekent gegarandeerd heel veel wildlife spotten, cocktails drinken, bizarre views, cultuur snuiven, mooie sundowners, jaloersmakende Instagramfoto’s én wellicht nog wat tropische verrassingen. Maak jullie maar vast klaar voor een hele vette lustrumreis, meiden. Op naar het Afrikaanse continent!

    Krijg reisadvies op maat

Samen op lustrumreis naar Afrika! Wat is er allemaal mogelijk?

Of je nou op zoek bent naar een volledig georganiseerde reis of behoefte hebt aan veel vrijheid, alles is mogelijk doordat we samen jullie ultieme lustrumreis uitstippelen! Waar je ook naar op zoek bent, een reis naar Afrika is geen dertien in een dozijn-trip: tijdens dit avontuur leer je elkaar pas echt goed kennen. Maar je wilt voor je jaarclub natuurlijk wel DAT ene land die perfect bij jullie past! Wij hebben de volgens ons drie ultieme landen voor een eerste lustrumreis met je jaarclub alvast naast elkaar gezet. Als je kijkt naar de profielen hieronder… Welke zou jij naar rechts swipen? Africa is waiting for you!

Afrika landkaart met Kenia ingekleurd

Prijs
€/€€

Vluchttijd
Vanaf 8 uur vliegen

Tijdsverschil
+1 uur zomertijd, +2 uur wintertijd

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven

Prijs
€€

Vluchttijd
Vanaf 11 uur vliegen

Tijdsverschil
+0 uur zomertijd, +1 uur wintertijd

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven
Afrika kaart met Oeganda ingekleurd

Prijs
€€

Vluchttijd
Vanaf 8,5 uur vliegen

Tijdsverschil
+1 uur zomertijd, +2 uur wintertijd

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven

TOP NOTCH MOTORSAFARI

Stofdoek voor je bakkes, zonnebrilletje op en gaan! Wie Oost-Afrika zegt, zegt safari: de ideale trip voor de wilde meiden onder ons. Hier vind je de mooiste natuurparken ter wereld, met wildlife zoals je het nergens anders ziet. Die safari kan je natuurlijk in de Serengeti doen. Of spring op die motor (wees niet bang, gewoon achterop), cross door de Magadi woestijn en ga de race met elkaar aan. Go get them tigers!

SAIL AWAY

Laat je rustig voortglijden over een van de vele meren of oceanen die dit continent rijk is, met de meest waanzinnige uitzichten om je heen! Houdt de boot in balans als je besluit je benen even overboord te gooien en je tenen onder te dompelen in het warme water. Meer vervolgens aan bij een eilandje voor een lekkere picknick of goede hike en plak er vooral een nachtje aan vast bij de locals of in een tentje. Bonding time tijdens je lustrumreis verzekerd!

Benieuwd wat je tijdens je lustrumreis kan doen?

AIN’T NO MOUNTAIN HIGH ENOUGH

Een stevige sneaker zal tijdens de lustrumreis echt wel voldoen, maar als je die bergschoenen dan toch in de kast hebt liggen, is dit hét moment om ze eruit te halen. Denk vooral aan een sunrise met de mooiste kleuren die je cadeau krijgt als je voor een overnight hike gaat. En het fijne is, dat wanneer de stappenteller weer flink z’n werk heeft gedaan, jullie ook weer een lekkere borrel hebben verdiend!

ULTIMATE BEACH VIBES

De ideale lustrumreis bestaat uit cultuur, natuur, avontuur en… strand natuurlijk. Ultiem relaxen na alle belevenissen kan perfect aan één van de vele stranden aan de Oostelijke en Zuidelijke kust van Afrika. Belangrijk is hier dat je niet wordt weggestopt in een gigantisch hotel met fantasieloos buffet, maar dat jullie je ten ruste leggen op een onvergetelijke plek; wellicht verblijf je in een luxe villa met private pool, kokosnootje in de hand, potje volleybal op het strand en stap op een catamaran.  Daarnaast moet het eten en de drank natuurlijk onvergetelijk zijn; Denk aan een chef die vis voor jullie roostert op jullie privé catamaran. Deze oceaan heeft alles, zeker die roze-paarse sunset. Leuk voor de gram!

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? VRAAG HET AAN  ONZE AFRIKA-EXPERTS.

De Kenia-avonturen van JC Bueno

Het klinkt wat zoetsappig maar “Herinneringen maken met elkaar” is toch wel echt wat je doet tijdens je lustrumreis! Al zullen sommige nachten minder goed herinnerd worden… #Tusker 😉

De onvergetelijke herinnering van JC Makundi

De diversiteit van Kenia! Stofhappen tijdens de motorsafari in de woestijn, leeuwen met elkaar de liefde zien bedrijven (laten we het maar netjes houden), tot het kraakheldere oceaanwater van Diani.

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!