• WELKOM IN DE CAMPAGNE VOOR LUSTRUMREIZEN NAAR AFRIKA VOOR REUNISTEN!

    Jij dacht dat je de dans kon ontspringen? Jij dacht dat je het niet meer in je had? En dat de kille burgermaatschappij of je zeurende vriendin een legitiem excuus is voor een sober bestaan!?

    NIET DUS! Jij bent een vent, gemaakt en gevormd door eeuwige vriendschappen, jouw leven omhelst meer dan kantoorridder uithangen, de afwas vol ruimen of luiers verschonen!

 HEB IK HET RECHT OM OP LUSTRUMREIS TE GAAN?

DE CAMPANGE!

cam·pag·ne (de; v(m); meervoud: campagnes)

1. openbare actie: reclamecampagne, verkiezingscampagne

2. een veldtocht: plan de campagne plan van handelen

ACTIE VOEREN! You gotta fight for your right to live a little!

Laten we het niet te openbaar maken, maar gewoon hier binnen vier digitale muren. Jij, ik en je jaarclub! 

Want wij met z’n 2-en zitten op één lijn… Jouw interesse is gewekt en een lustrumreis naar Afrika lijkt je wel wat…  langzaamaan gaan we het idee van een lustrumreis naar Afrika bij de rest van de jaarclub inmasseren. Het is een proces, het heeft tijd nodig, maar het is in werk gezet.

We gaan dus een plan maken! Maar laten we het zeker geen veldtocht noemen; eerder een verbroederende reis. Het zal geen afbreuk doen maar iedereen verrijken: wereldbeeld, dans, cultuur, vriendschappen, testosteron dat is onderdrukt, de inner cowboy in you, innerlijke oerkrachten die teruggrijpen naar de natuur, terug naar de cradle of mankind! Afbreuk, neen! Deze reis gaat bijdragen en jullie op alle fronten versterken!

HET ENIGE WAT JE VOOR NU MOET ONTHOUDEN

Omdat het werkende bestaan een praktische burgerman van je heeft gemaakt; een burgerman die denkt in volle agenda’s en de haalbaarheid van dromen (die eigenlijk gretig nagestreefd dienen te worden, haalbaarheid is voor pessimistische realisten, dromen najagen is voor levensgenieters en optimisten), hoef je voor nu alleen het volgende te onthouden (knopen, knopen, knopen!) en door te sturen naar je jaarclub WhatsApp:

9-DAAGSE ROUTES

Routes speciaal voor JC’s ontwikkeld: korte reistijden, maar bomvol variatie! Dat zijn maar vijf vakantiedagen of een weekje weg bij het vrouwtje… Die is goed te verkopen!

EEN NACHTVLUCHT

Het lijkt ver weg maar het ligt eigenlijk om de hoek. Op vrijdagavond stap je in, op zaterdagochtend stap je uit in een andere wereld.

DEZELFDE TIJDZONE, GEEN JETLAG

Je biologische klok krijgt geen optater, dus je kan met een gebruind gezicht regelrecht weer de kantoortuin in! Of blijf je twee weken langer remote werken aan het strand!? #CoronaPerks

OVER GELD WORDT NIET GELULD

Zo’n crisis hakt er bij sommigen wel in… Maar het hoeft je geen rib uit je lijf te kosten. Voor 1500 euro per persoon all in doe je mee. Maar eerlijk = eerlijk: voor 2000 euro per persoon ben je beter uit! 

Gorilla trek

STAP 1

Deel deze pagina in de jaarclub-whatsappgroep… Een zaadje is geplant! Geduld is een schone zaak. Voor nu heb jij je taak volbracht.

GEEN GEDULD!?

Moet je honger na avontuur direct gestild worden, ongeduld stuk vreten!? Wil je stap 2, 3, 4 en 5 van de campagne weten?! Drop me hier dan een bericht, dan neem ik je alvast mee!!

RWANDA & UGANDA IN 9 DAGEN

Gorilla’s spotten in de dichtbegroeiende jungles van Rwanda, Oeganda of Congo, wordt het manniger?! We hebben een 9-daagse route uitgezet waar je van de hoofdstad van Rwanda, Kigali, naar de hoofdstad van Oeganda, Kampala reist! Jungles, meren, Mille Collines, wildlife, primates, urban vibes, culturen, bier, feest maar bovenal: off the beaten track!

REÜNISTEN ROCK ‘N ROLL KENIA!

Deze ouwe lullen zijn het niet verleerd: de 4e lustrumreis naar Kenia! De crème de la crème in een 9-daagse Bush 2 Beach route: een ‘African urban culture’ vuurdoop in Nairobi, scheurend met motoren over de voetheuvels van de Kilimanjaro, tribal vibes met de Maasai, je een hike door de jungle banen naar de tropische stranden van Kenia om in een dikke private mansion te eindigen.

 MEER FILMS KIJKEN? CHECK CHARLIES & CHILL

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

4. SAFARI NJEMA!

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!