• WELKOM IN DE CAMPAGNE VOOR LUSTRUMREIZEN NAAR AFRIKA!

    Werk, afspraakjes, sport, relaties, babies op komst, babies in de luiers – even los van corona kunnen we stellen dat het leven DRUK is! Quality time met je beste vriendinnen wordt ingepland op zaterdagmiddag van 13:15 tot en met 14:15, daarna moet je naar je schoonouders.

    Jij bent naast moeder (in spé), werknemer, echtgenote van, bootcamp-attendant en wat al niet meer, VRIENDIN van je beste vriendinnen. En die spreek je niet genoeg. Het leven vliegt aan je voorbij! Je vriendschap is meer waard dan dat ene weekendje Domburg in de zoveel jaar! Ook jij mag eens in de vijf jaar afstand nemen van dat alles, om de eeuwige vriendschap te vieren.

Eens in de 5 jaar heb ik recht op een lustrumreis?

DE CAMPAGNE VOOR LUSTRUMREIZEN NAAR AFRIKA!

cam·pag·ne (de; v(m); meervoud: campagnes)

1. Openbare actie: reclamecampagne, verkiezingscampagne

2. Een veldtocht: plan de campagne plan van handelen

ACTIE VOEREN! You gotta fight for your right to live a little!

Laten we het niet te openbaar maken maar gewoon hier binnen 4 digitale muren. Jij, ik en jaarclub!

Want wij met z’n 2-en zitten op 1 lijn… Jouw interesse is gewekt en een lustrumreis naar Afrika lijkt je wel wat… langzaamaan gaan we het idee van een lustrumreis naar Afrika, bij de rest van de jaarclub inmasseren. Het is een proces, het heeft tijd nodig, maar het is in werk gezet.

We gaan dus een plan maken! Maar laten we het zeker geen veldtocht noemen; eerder een reis die jullie opnieuw dichtbij elkaar brengt. Zoals je studententijd dat deed. Integendeel tot een veldtocht zal het afbreuk doen maar iedereen verrijken: een verbreed wereldbeeld, dans, cultuur, versterken vriendschappen, de inner cowgirl in you, oerkrachten die teruggrijpen naar de natuur, release you’re inner Mama Africa! Afbreuk, neen! Deze reis gaat bijdragen en jullie alle fronten versterken!

Surfen Marokko

HET ENIGE WAT JE NU MOET ONTHOUDEN

Omdat het werkende bestaan een praktische burger van je heeft gemaakt die denkt in volle agenda’s en de haalbaarheid van dromen (die eigenlijk gretig nagestreefd dienen te worden, haalbaarheid is voor pessimistische realisten, dromen najagen is voor levensgenieters en optimisten) hoef je voor nu alleen het volgende te onthouden (knopen, knopen, knopen!) en door te sturen naar je jaarclub WhatsApp:

9-DAAGSE ROUTES

Routes speciaal voor JC’s ontwikkeld: korte reistijden maar bomvol variatie!
Dat zijn maar vijf vakantiedagen of weg een weekje weg bij de kids of manlief… Dit valt goed te verkopen!

EEN NACHTVLUCHTJE

Het lijkt ver weg maar het ligt eigenlijk om de hoek. Op vrijdagavond stap je in, op zaterdagochtend stap je uit in een andere wereld. Knop omzetten no problemo, in 1x helemaal eruit!

DEZELFDE TIJDZONE, GEEN JETLAG

Je biologische klok krijgt geen optater dus je kan met een gebruinde toet regelrecht die kantoortuin in! Of blijf je twee weken langer remote werken aan het strand!? #CoronaPerks

EN DAN NOG DE CENTJES...

Zo’n crisis hakt er bij sommigen wel in… Maar het hoeft je geen rib uit je lijf te kosten, voor 1500 euro per persoon all in doe je mee. Eerlijk = eerlijk: met 2000 euro per persoon ben je beter uit!

STAP 1

Deel deze pagina in de jaarclub-whatsappgroep… Een zaadje is geplant! Geduld is een schone zaak. Voor nu heb jij je taak volbracht.

GEEN GEDULD!!??

Wil je nu al meer weten over al deze voorpret? Wil je stap 2, 3, 4 en 5 van de campagne weten?! Drop me hier dan een berichtje, dan neem ik je alvast mee!!

WHERE IT ALL STARTED!

In 1989 kwam ik ter aarde. In ‘07 de wedergeboorte – een goed jaar! Tijdens een senaatsjaar werd wederom bevestigd dat ik geen zitvlees had maar wel een creatief brein. Na mijn studie rechten in 2014 ging ik stage lopen in Kenia, werd verliefd op het land, het reizen, en wilde mijn enthousiasme met anderen delen: Charlie’s Lustrumreizen was born!

JC MIHOMI IN KENIA

In Kenia hebben we onze HQ’s en niet zonder reden gaan veel lustrumreizen naar dit enorm gevarieerde land: 43 verschillende volkeren en tal van culturen, ruige natuur van dierrijke savannen tot groene jungles, urban vibes in de steden tot hakuna matata tropische stranden aan de kust waar je relaxend in een private mansion kan eindigen!

MEER FILMS KIJKEN? CHECK ONZE SERIES!

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

jaarclub-motor

4. SAFARI NJEMA!

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!