• Een unieke lustrumreis: This is Africa!

    Een lustrumreis moet een unieke trip zijn, of het nou de tweede, derde of misschien zelfs al wel vierde keer is. Samen met je oude club- of dispuutgenoten dingen meemaken die je voor altijd bij zullen blijven! Hier on the ground gaan wij dit voor jullie fixen: een stevige hike in de bergen, kamperen in de bush, scheurend op de motor over de Afrikaanse savanne, oog-in-oog komen te staan met een stel leeuwen, bier drinken in lokale pubs of ultiem genieten in een dikke villa aan de kust of op je eigen eiland – dit is reis met een Charlie’s Lustrumreizen, this is Africa!

    Krijg reisadvies op maat

Samen op lustrumreis naar Afrika!

Of je nou op zoek bent naar een volledig georganiseerde reis of behoefte hebt aan veel vrijheid, alles is mogelijk doordat we jullie ultieme lustrumreis samen uitstippelen! Waar je ook naar op zoek bent, een reis naar Afrika is geen dertien in een dozijn-trip: tijdens dit avontuur leer je elkaar nog beter kennen. Africa is waiting for you! Onze lustrumspecialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheden, no strings attached!

GO GOLFSAFARI

Aan golfbanen geen gebrek in Afrika! Al zal het op de Keniaase baan wel een iets andere ervaring zijn dan je wekelijkse balletje slaan op de club thuis. Wees vooral niet verbaasd als een familie Impala’s je slag beoordeeld, of een groep apen je uitlacht omdat je er niets van bakt vandaag. Een potje tropisch golfen tijdens je lustrumreis kan op het relaxte Zanzibar. Daarna een frisse duik in een azuurblauwe zee en lekker uitzweten op het strand met een cocktail in de hand, life’s good! Maar de absolute nummer 1 op de bucketlist van een verstokte golfer zijn de golfbanen in Zuid-Afrika! Denk hierbij aan prachtige uitzichten over zee, tricky holes langs duizelingwekkende kliffen en knalgroene fairways.

SELFDRIVE MOTORSAFARI

Een reis naar Oost-Afrika zonder op safari te gaan, is hetzelfde als een biertje zonder schuim. Hier vind je de mooiste natuurparken ter wereld met wildlife zoals je het nergens anders ziet. Safari kun je doen in de Serengeti waarbij je beesten veilig vanuit de 4×4 spot. Of je gaat next level: motorsafari, for real men! Stofdoekje om, helm vastbinden en gas d’r op. Scheur door de Magadi woestijn en ga die race met elkaar aan, maar vergeet niet om te genieten van de wisselende, uitgestrekte vlaktes die aan je voorbij gaan én die Big Five te spotten. Een herinnering voor het leven verzekerd!

Benieuwd wat je tijdens je lustrumreis kan doen?

SELFDRIVE BODA TOUR

De boda (oftewel de Afrikaanse motor) wordt gebruikt als transport voor bijna alles: mensen, dieren, meubels en eten. Bovenal is de boda het ideale vervoersmiddel om Oostelijk Afrika te ontdekken, zeker voor de motormuizen onder ons. Helm op, stofdoekje om, lange broek aan (tip), spring op die motor en touren maar! Laat de drukke, bruisende stad achter je en race over de stoffige weggetjes die door het groene landschappen kronkelen. Pure vrijheid!

BEACH & BOOZE

Moe en voldaan van alle avonturen in de bush? Dan zijn de stranden aan de Oostkust van Afrika de ultieme plek om neer te strijken en de lustrumreis goed af te sluiten. Hier geen gebrek aan dikke villa’s met private pools en een goedgevulde ijskast. Over koud bier en een lekkere barbecue hoef je je hier dan ook niet druk te maken: tijdens een cruisetocht op de catamaran wordt dit allemaal door jullie eigen chef geregeld. Zet die lekker playlist op, geniet van de sunset met pils in de hand en maak je op voor een goede party bij een van de chille beachclubs die Afrika rijk is.

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? BEL +31 (0) 857430344

Kenia door de ogen van JC Hakuna

Een gouwe ouwe dit: de gasten van JC Hakuna lieten het thuisfront achter voor een trip naar Kenia en deze had echt ALLES had wat een man zich kan wensen.

De ultieme mannentrip naar Kenia

In Kenia kan het allemaal: crossen door een stoffige woestijn, vuurtjes maken in de bush, een potje voetballen tegen de lokale club en oog-in-oog staan met een groep leeuwen.

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

4. SAFARI NJEMA!