• Een unieke lustrumreis: This is Africa!

    Voor je het weet zijn jullie weer 5 jaar verder en is het tijd voor een nieuw avontuur met de mannen. Wat een straf zeg! Ook al is het jullie tweede, derde of zelfs vierde lustrumreis: het moet hoe dan ook een hele dikke trip worden. Tijdens een lustrumreis op het Afrikaanse continent maak je samen met je oude clubgenoten gegarandeerd dingen mee die je voor altijd bij zullen blijven: een stevige hike in de bergen, scheuren over de Afrikaanse savanne, pilsen in lokale pubs en natuurlijk heel veel beesten spotten. Dát is hoe een lustrumreis met Charlie’s Lustrumreizen eruit ziet, this is Africa!

    Krijg reisadvies op maat

Samen met je club naar Afrika! Wat is er allemaal mogelijk?

Of je nou op zoek bent naar een volledig georganiseerde reis of behoefte hebt aan veel vrijheid, alles is mogelijk doordat we samen jullie ultieme lustrumreis uitstippelen! Waar je ook naar op zoek bent, een reis naar Afrika is geen dertien in een dozijn-trip: tijdens dit avontuur leer je elkaar pas echt goed kennen. Maar je wilt voor je jaarclub natuurlijk wel DAT ene land die perfect bij jullie past! Om keuzes helemaal makkelijk voor jullie te maken hebben we wat landen voor jullie vergeleken met elkaar. Welke is jou perfecte match? Africa is waiting for you!

Afrika landkaart met Kenia ingekleurd

Prijs
€/€€

Vluchttijd
Vanaf 8 uur vliegen

Tijdsverschil
+1 uur zomertijd, +2 uur wintertijd

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven
Afrika kaart met Oeganda ingekleurd

Prijs
€€

Vluchttijd
Vanaf 8,5 uur vliegen

Tijdsverschil
+1 uur zomertijd, +2 uur wintertijd

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven

Prijs
€€

Vluchttijd
Vanaf 11 uur vliegen

Tijdsverschil
+0 uur zomertijd, +1 uur wintertijd

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven

GO GOLFSAFARI

Aan golfbanen geen gebrek in Afrika! Al zal het op de Keniaase baan wel een iets andere ervaring zijn dan je wekelijkse balletje slaan op de club thuis. Wees vooral niet verbaasd als een familie Impala’s je slag beoordeeld, of een groep apen je uitlacht omdat je er niets van bakt vandaag. Een potje tropisch golfen tijdens je lustrumreis kan op het relaxte Zanzibar. Daarna een frisse duik in een azuurblauwe zee en lekker uitzweten op het strand met een cocktail in de hand, life’s good! Maar de absolute nummer 1 op de bucketlist van een verstokte golfer zijn de golfbanen in Zuid-Afrika! Denk hierbij aan prachtige uitzichten over zee, tricky holes langs duizelingwekkende kliffen en knalgroene fairways.

SELFDRIVE MOTORSAFARI

Een reis naar Oost-Afrika zonder op safari te gaan, is hetzelfde als een biertje zonder schuim. Hier vind je de mooiste natuurparken ter wereld met wildlife zoals je het nergens anders ziet. Safari kun je doen in de Serengeti waarbij je beesten veilig vanuit de 4×4 spot. Of je gaat next level: motorsafari, for real men! Stofdoekje om, helm vastbinden en gas d’r op. Scheur door de Magadi woestijn en ga die race met elkaar aan, maar vergeet niet om te genieten van de wisselende, uitgestrekte vlaktes die aan je voorbij gaan én die Big Five te spotten. Een herinnering voor het leven verzekerd!

Benieuwd wat je tijdens je lustrumreis kan doen?

SELFDRIVE BODA TOUR

De boda (oftewel de Afrikaanse motor) wordt gebruikt als transport voor bijna alles: mensen, dieren, meubels en eten. Bovenal is de boda het ideale vervoersmiddel om Oostelijk Afrika te ontdekken, zeker voor de motormuizen onder ons. Helm op, stofdoekje om, lange broek aan (tip), spring op die motor en touren maar! Laat de drukke, bruisende stad achter je en race over de stoffige weggetjes die door het groene landschappen kronkelen. Pure vrijheid!

BEACH & BOOZE

Moe en voldaan van alle avonturen in de bush? Dan zijn de stranden aan de Oostkust van Afrika de ultieme plek om neer te strijken en de lustrumreis goed af te sluiten. Hier geen gebrek aan dikke villa’s met private pools en een goedgevulde ijskast. Over koud bier en een lekkere barbecue hoef je je hier dan ook niet druk te maken: tijdens een cruisetocht op de catamaran wordt dit allemaal door jullie eigen chef geregeld. Zet die lekker playlist op, geniet van de sunset met pils in de hand en maak je op voor een goede party bij een van de chille beachclubs die Afrika rijk is.

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? VRAAG HET AAN  ONZE AFRIKA-EXPERTS.

Kenia door de ogen van JC Hakuna

Een gouwe ouwe dit: de gasten van JC Hakuna lieten het thuisfront achter voor een trip naar Kenia en deze had echt ALLES had wat een man zich kan wensen.

De ultieme mannentrip naar Kenia

In Kenia kan het allemaal: crossen door een stoffige woestijn, vuurtjes maken in de bush, een potje voetballen tegen de lokale club en oog-in-oog staan met een groep leeuwen.

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!