• Een unieke lustrumreis: This is Africa!

    Yes, jullie mogen weer op lustrumreis! Of het nu de tweede, derde of misschien al wel vierde trip met de meiden wordt: tijdens een lustrumreis naar het Afrikaanse continent leren jullie elkaar nóg beter kennen. Samen met je oude clubgenoten beleef je dingen waar jullie het nog héél lang over zullen hebben: een yogaklasje met een adembenemende view, mengen met inheemse stammen, oog-in-oog staan met een leeuw, zeilen over de azuurblauwe zee en talloze sunsets onder het genot van heel veel cocktails. Dát is hoe een lustrumreis naar Afrika met Charlie’s Lustrumreizen eruitziet!

    Krijg reisadvies op maat

Samen met je club naar Afrika! Wat is er allemaal mogelijk?

Of je nou op zoek bent naar een volledig georganiseerde reis of behoefte hebt aan veel vrijheid, alles is mogelijk doordat we samen jullie ultieme lustrumreis uitstippelen! Waar je ook naar op zoek bent, een reis naar Afrika is geen dertien in een dozijn-trip: tijdens dit avontuur leer je elkaar pas echt goed kennen. Maar je wilt voor je club natuurlijk wel DAT ene land die perfect bij jullie past! Om keuzes helemaal makkelijk voor jullie te maken hebben we wat landen voor jullie vergeleken met elkaar. Welke is jou perfecte match? Africa is waiting for you!

Prijs
€€

Vluchttijd
Vanaf 11 uur vliegen

Tijdsverschil
+0 uur zomertijd, +1 uur wintertijd

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven
Afrika landkaart met Kenia ingekleurd

Prijs
€€

Vluchttijd
Vanaf 8 uur vliegen

Tijdsverschil
+1 uur zomertijd, +2 uur wintertijd

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven

Prijs

Vluchttijd
3,5 uur vliegen

Tijdsverschil
-1 uur zomertijd, +0 uur wintertijd

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven

SPANNING EN SAFARI

Let’s go wild! Afrika verlaten zonder safari te hebben gedaan, is natuurlijk not done. Zeker Oostelijk Afrika staat op nummer 1 als het gaat om de mooiste natuurparken. Afritsbroek aan, verrekijker om de nek, Jeep volgeladen met pils en gaan met die banaan. Kom oog in oog te staan met de mooiste, snelste en gevaarlijkste beesten, maar wees niet bang: in de auto met een ranger aan je zij zal er niks gebeuren. Kan de safari voor jou nou niet wild genoeg zijn? Spring die motor op en cross door de stoffige woestijn. Pak je lijstje erbij, spot die Big Five en afstrepen maar!

ZONNEN EN ZWEMMEN

Parelwitte stranden, wuivende palmbomen en een felblauwe zee: dat is wat je kan verwachten van de Afrikaanse kust. Na al het avontuur dat je beleefd hebt even he-le-maal niks. Het is tijd voor ultimate girl time in een luxe villa met eigen zwembad en een ijskast gevuld met kokosnoten. Slijt je dagen met een potje beachvolleybal of full body massage en vul je buik met lekkere cocktails en seafood vers uit zee. Toch nog wel in voor iets avontuurlijks? Kampeer op het strand onder een heldere sterrenhemel en ga het water op. Vaar in een authentieke Dhow over de Indische Oceaan of zet je duikbril op en snorkel langs talloze, tropische vissen die de zee rijk is.

Benieuwd naar activiteiten die je lekker met de meiden kunt doen?

DAGJE HIKEN

Alle Tuskers en samosa’s die tijdens de lustrumreis genuttigd worden, moet je natuurlijk wel weer een keer gaan compenseren. Laat je niet afschrikken door het woord hike; we hebben genoeg tochten uitgestippeld waar je slechts een paar uurtjes over doet. Je klimt in een ochtend naar de top en daar wacht een lekkere lunch én bizarre view op je! Vergeet niet om het adembenemende uitzicht (inclusief jezelf) vast te leggen, zodat je bewijs hebt voor het thuisfront. Yes, you did it for real.

CITY TOURIN’

Een Uber pakken of je laten rondrijden in een busje met A/C? Dacht het effe niet! Elke Afrikaanse stad heeft weer zijn eigen charme en zo ook zijn eigen vervoersmiddel. In Maputo is de tuk-tuk absoluut de leukste optie. Scheur door de koloniale straatjes en stop bij de lokale markt voor een vers gevangen visje. Kampala ontdek je natuurlijk op de boda boda (de Afrikaanse motor) en daar is alleen het verkeer al een hele ervaring op zich. In Kenia pakken ze het weer totaal anders aan. De matatu, de lokale bus in Nairobi, is extreem gepimpt met belachelijke spoilers en een dikke geluidsinstallatie. Neem je eigen biertjes mee de matatu in en bekijk al feestend de drukke en bruisende stad.

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? VRAAG HET AAN  ONZE AFRIKA-EXPERTS.

De Kenia-avonturen van JC Bueno

Het klinkt wat zoetsappig maar “Herinneringen maken met elkaar” is toch wel echt wat je doet tijdens je lustrumreis! Al zullen sommige nachten minder goed herinnerd worden… #Tusker 😉

De onvergetelijke herinnering van JC Johnny

De diversiteit van Oeganda! Stofhappen tijdens de motorsafari, leeuwen met elkaar de liefde zien bedrijven (laten we het maar netjes houden), tot kraakheldere oceaanwater.

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!