• Een unieke lustrumreis: This is Africa!

    Een lustrumreis moet een unieke trip zijn, of het nou de tweede, derde of misschien zelfs al wel vierde keer is. Samen met je oude club- of dispuutgenoten dingen meemaken die je voor altijd bij zullen blijven! Hier on the ground gaan wij dit voor jullie fixen: een stevige hike in de bergen, yoga doen met een adembenemend uitzicht, scheurend op de motor over de Afrikaanse savanne, oog-in-oog komen te staan met een stel leeuwen, bier drinken in lokale pubs of ultiem genieten in een dikke villa aan de kust of op je eigen eiland – dit is een reis met Charlie’s Lustrumreizen, this is Africa!

    Krijg reisadvies op maat

Samen op lustrumreis naar Afrika!

Of je nou op zoek bent naar een volledig georganiseerde reis of behoefte hebt aan veel vrijheid, alles is mogelijk doordat we jullie ultieme lustrumreis samen uitstippelen! Waar je ook naar op zoek bent, een reis naar Afrika is geen dertien in een dozijn-trip: tijdens dit avontuur leer je elkaar nog beter kennen. Africa is waiting for you! Onze lustrumspecialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheden, no strings attached!

SPANNING EN SAFARI

Let’s go wild! Afrika verlaten zonder safari te hebben gedaan, is natuurlijk not done. Zeker Oostelijk Afrika staat op nummer 1 als het gaat om de mooiste natuurparken. Afritsbroek aan, verrekijker om de nek, Jeep volgeladen met pils en gaan met die banaan. Kom oog in oog te staan met de mooiste, snelste en gevaarlijkste beesten, maar wees niet bang: in de auto met een ranger aan je zij zal er niks gebeuren. Kan de safari voor jou nou niet wild genoeg zijn? Spring die motor op en cross door de stoffige woestijn. Pak je lijstje erbij, spot die Big Five en afstrepen maar!

ZONNEN EN ZWEMMEN

Parelwitte stranden, wuivende palmbomen en een felblauwe zee: dat is wat je kan verwachten van de Afrikaanse kust. Na al het avontuur dat je beleefd hebt even he-le-maal niks. Het is tijd voor ultimate girl time in een luxe villa met eigen zwembad en een ijskast gevuld met kokosnoten. Slijt je dagen met een potje beachvolleybal of full body massage en vul je buik met lekkere cocktails en seafood vers uit zee. Toch nog wel in voor iets avontuurlijks? Kampeer op het strand onder een heldere sterrenhemel en ga het water op. Vaar in een authentieke Dhow over de Indische Oceaan of zet je duikbril op en snorkel langs talloze, tropische vissen die de zee rijk is.

Benieuwd naar activiteiten die je lekker met de meiden kunt doen?

DAGJE HIKEN

Alle Tuskers en samosa’s die tijdens de lustrumreis genuttigd worden, moet je natuurlijk wel weer een keer gaan compenseren. Laat je niet afschrikken door het woord hike; we hebben genoeg tochten uitgestippeld waar je slechts een paar uurtjes over doet. Je klimt in een ochtend naar de top en daar wacht een lekkere lunch én bizarre view op je! Vergeet niet om het adembenemende uitzicht (inclusief jezelf) vast te leggen, zodat je bewijs hebt voor het thuisfront. Yes, you did it for real.

CITY TOURIN’

Een Uber pakken of je laten rondrijden in een busje met A/C? Dacht het effe niet! Elke Afrikaanse stad heeft weer zijn eigen charme en zo ook zijn eigen vervoersmiddel. In Maputo is de tuk-tuk absoluut de leukste optie. Scheur door de koloniale straatjes en stop bij de lokale markt voor een vers gevangen visje. Kampala ontdek je natuurlijk op de boda boda (de Afrikaanse motor) en daar is alleen het verkeer al een hele ervaring op zich. In Kenia pakken ze het weer totaal anders aan. De matatu, de lokale bus in Nairobi, is extreem gepimpt met belachelijke spoilers en een dikke geluidsinstallatie. Neem je eigen biertjes mee de matatu in en bekijk al feestend de drukke en bruisende stad.

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? BEL +31 (0) 857430344

De Kenia-avonturen van JC Mihomi

Het klinkt wat zoetsappig maar “Herinneringen maken met elkaar” is toch wel echt wat je doet tijdens je lustrumreis! Al zullen sommige nachten minder goed herinnerd worden… #Tusker 😉 Volg hier JC Mihomi op hun reis door Kenia vorig jaar zomer!

De onvergetelijke herinnering van JC Makundi

De diversiteit van Kenia! Stofhappen tijdens de motorsafari in de woestijn, leeuwen met elkaar de liefde zien bedrijven (laten we het maar netjes houden), tot het kraakheldere oceaanwater van Diani.

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

jaarclub-motor

4. SAFARI NJEMA!