• Waar ga je heen op lustrumreis?

    Beesten spotten, feestjes pakken, cultuur snuiven, hiken en chillen op het strand: in Afrika kan alles en heeft voor ieder wat wils. Dit maakt het de ideale lustrumreis bestemming! Bovendien is de kans groot dat jouw club of dispuut Zuid-Amerika en Azië inmiddels ook wel heeft uitgespeeld. Dus tijd voor iets nieuws: Africa is waiting for you! Samen met onze lustrumspecialisten stippelen we jullie ultieme lustrumreis uit. Waar wacht je nog op?

    Welk Afrikaans land past bij jou? Doe de test!

Custom-made lustrumreizen door de onderstaande landen!

Met Charlie’s Travels ontdek je het echte Afrika, vind je de beste feestjes en kom je op plekken die je niet met hordes toeristen hoeft te delen. Klik op een van de onderstaande landen om de ideale bestemming voor jullie Afrika-trip te ontdekken.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
1

Marokko Kameelrijden

MAROKKO

Magisch Marokko: het land van de sprookjesachtige steden, berbers, muntthee en tajines. In slechts 3.5 uur vliegen, beland je in een totaal andere wereld.

2

Hammer Ethiopia

ETHIOPIË

Reizen naar Ethiopië worden vaak beschreven als een reis naar een andere planeet: Cultuur, indrukwekkende natuur en de beste keuken van Oost-Afrika. En vergeet de hete en indrukwekkende Omo vallei niet, hier zou de Homo Sapiens zijn ontstaan.

3

KENIA

Onze thuisbasis. Dit is de plek waar het avontuur vijf jaar geleden begon. In Kenia zijn wij op zoek gegaan naar buitennissige avonturen in het echte Afrika die je bij geen ander reisbureau zult vinden.

4

Oeganda Gorilla Trek

OEGANDA

De onontdekte groene parel van Oost-Afrika. Vaak overschaduwd door Kenia en Tanzania, maar geheel onterecht! De glooiende groene heuvels, dicht beboste jungle en de gorilla’s zullen voor altijd een speciaal plekje in je hart veroveren.

5

Auto met fietsen

TANZANIA

Safari walhalla: de fenomenaalste wildparken ter wereld! Daarnaast is Tanzania gezegend met het tropische eilandje Zanzibar… Safari Njema en dan van dat hagelwitte zand tussen je tenen, aan de altijd diepblauwe en warme Indische Oceaan.

6

MOZAMBIQUE

Mozambique is een mengelmoes van waanzinnige kustlijnen met uitgestrekte stranden, prachtige Portugese architectuur en verlaten wildparken waar je echt off the beaten track op safari kan.

7

RWANDA

Rwanda: het land van de duizend heuvels! In tegenstelling tot wat mensen vaak denken is het veilig, ongelofelijk schoon, en goed georganiseerd – zeker voor Afrikaanse begrippen.. – om het nog maar niet te hebben over de indrukwekkende geschiedenis en natuur! Ook hier kan je op visite bij de familie Gorilla.

8

NAMIBIE

Van eindeloze zandvlaktes waar gigantische roodbruine duintoppen zomaar uit de grond schieten tot dichtbegroeide bush vol zebra’s, giraffen en olifanten en een lange ruige kustlijn. Totaal anders dan andere Afrikaanse landen.

9

charles foto railway

BOTSWANA

Van de Kalahari woestijn in het zuiden naar het moerasgebied de Okavango Delta en het enorme Chobe National Park in het noorden. Hier vind je echt het hele Afrikaanse dierenrijk!

10

braai in zuid-afrika

ZUID-AFRIKA

Onze zuiderburen hier eten geen Vlaamse frieten maar zetten in plaats daarvan de fik in de braai. Zuid-Afrika wordt door veel mensen gezien als de ultieme vakantiebestemming in sub-Saharisch Afrika, en met reden!

11

Baobab Madagascar

MADAGASCAR

Een van de grootste eilanden ter wereld en een hotspot in opkomst! Het land heeft een uniek ecosysteem, een rijke historie en is super off the beaten track en puur Afrika.

12

Swaziland

SWAZILAND

Het is ‘t kleinste landje in Sub-Sahara Afrika: Swaziland -of eSwatini zoals het sinds kort heet- is het vriendelijke broertje van Zuid-Afrika.

Custom-made lustrumreizen door de onderstaande landen!

Met Charlie’s Travels ontdek je het echte Afrika, vind je de beste feestjes en kom je op plekken die je niet met hordes toeristen hoeft te delen. Ontdek jullie ideale bestemming voor jullie Afrika-trip.

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? VRAAG HET AAN  ONZE AFRIKA-EXPERTS.