• Kenia

    “Netjes geschoren en met een glad kapseltje verruilde ik in 2014 de kroeg in Utrecht voor een stage in Kisumu, Kenia. Al snel kwam ik erachter dat ik finance een stuk minder interessant vond dan rondscheuren op mijn Honda Boxer om het Afrikaanse continent te ontdekken. Gevolg: mijn liefde voor Afrika, en in het speciaal Kenia, groeide net zo snel als mijn haar en inmiddels zijn we 5 jaar én heel veel lustrumreizen verder. Oké, ik ben bevooroordeeld, maar Kenia is zonder twijfel de ideale bestemming voor een dikke lustrumreis. Vette wildlife, mooie berggebieden, een bizarre natuur, kleurrijke stammen, pareltjes van stranden, bruisende steden en – niet onbelangrijk – hele goede pils en party’s!”

    – Charlie

    Krijg reisadvies op maat

Kenia

“Oké, ik ben bevooroordeeld, maar Kenia is zonder twijfel de ideale bestemming voor een dikke lustrumreis. Vette wildlife, mooie berggebieden, een bizarre natuur, kleurrijke stammen, pareltjes van stranden en – niet onbelangrijk – hele goede pils en party’s: een lustrumreis naar Kenia heeft het allemaal.”

– Charlie

Krijg reisadvies op maat

Waar ligt Kenia?

Hoe lustrumreis-proof is Kenia?

1
Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven

Waar ligt Kenia?

1

Hoe lustrumreis-proof is Kenia?

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven

Over Kenia

Kenia heeft echt alles in huis voor de ideale lustrumreis. Bij aankomst in de hoofdstad Nairobi word je meteen lekker ondergedompeld in de Afrikaanse cultuur: Tusker in de hand en schudden met die billen. Ja gasten, jullie ook! Lul met de locals en leer het echte Afrika kennen. Laat de bruisende stad achter je en sta binnen een paar uur op een uitgestrekte savanne oog in oog met wat mooie beesten om ergens aan de oever van Lake Naivasha vergezeld te worden een kudde hippo’s, gezellig. Niet voor niets is Kenia een van de favo safari-bestemmingen van Afrika: tijdens een lustrumreis naar Kenia kun jij gegarandeerd die Big Five afstrepen!

Maar Kenia is meer dan alleen een beetje beesten spotten. Aan de kust vind je uitgestrekte bountystranden aan een azuurblauwe oceaan waar je lekker kan werken aan je tan. Wuivende palmbomen, een lekker cocktailtje en chille beachparty’s: daar ga je heel Instagram jaloers mee maken. Ben je niet zo’n handdoek-ligger? Op en in het water is ook genoeg te doen! Vervelen hoef je je dus zeker niet tijdens je lustrumreis in Kenia.

1 review plaatsen

Beste reistijd

Januari, februari, juni t/m december

Tijdsverschil

+1 uur zomertijd, +2 uur wintertijd

Vluchttijd

Vanaf 8 uur vliegen

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

Heb je vragen aan onze Afrika-experts?

Wat avonturiers over ons zeggen

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Charlie's Lustrumreizen?
Powered by