• Marokko

    “Voor onze lustrumgoeroe Diederik was het liefde op het eerste gezicht met Marokko. Ondertussen heeft hij hier zijn specialisme van gemaakt en kan hij ons precies vertellen where to go: “Na 3,5 uur vliegen bevind je je in een compleet andere wereld. Het eten, de sfeer en de gastvrije mensen, het is allemaal 100% Afrika. Iets wat ik totaal niet verwachtte was dat ze in Marokko al eeuwenlang een pro zijn in het maken van wijn. Sla een proeverij zeker niet over! Verder vind ik het vissersdorpje Taghazout heerlijk. Rijd naar de zandduinen op een indrukwekkende klif, maak een kampvuur, zet de bbq aan, muziekje erbij en met een beetje geluk maakt een mooie sterrenhemel het helemaal af.”

    – Charlie & Diederik

    Krijg reisadvies op maat

Marokko

Onze lustrum goeroe Diederik kan Marokko aan iedereen aanraden: “Op 3,5 uur vliegen zit je in een compleet andere wereld; van het eten tot de sfeer tot de gastvrije mensen, het is echt 100% Afrika!”

– Charlie & Diederik

Krijg reisadvies op maat

Hoe lustrumreis-proof is Marokko?

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven

Experience

Waar ligt Marokko?

Hoe lustrumreis-proof is Marokko?

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven

Over Marokko

Al ligt Marokko op slechts een paar uur vliegen, je belandt in een totaal andere wereld. Marokko is bijzonder, indrukwekkend en vooral de steden zijn magisch. Laat je verdwalen in de medina, de charme van de kleine straatjes en steegjes zullen nooit vervelen. Het is altijd weer een verrassing wat voor plekjes erachter alle deuren verscholen zitten: een volgroeide binnentuin, lekker zwembad of mooie riad met een gezellig terrasje. De Marrokaanse steden zijn al een museum op zich, maar een beetje cultuur snuiven in de vele paleizen en historische gebouwen die er zijn, is ook zeker een must do. Voor de chicks: vergeet niet om een lege koffer mee te nemen, want de souks zijn echte de droom van elke vrouw.

Maar Marokko bestaat uit meer dan alleen sprookjesachtige steden. Ruil de drukte van de stad in voor het gebergte of de woestijn. Hier komen cultuur en natuur samen: ga ver terug in de tijd tijdens je bezoek aan inheemse volkeren en laat je verwonderen door bizarre uitzichten. Oké, in Marokko spot je geen Big Five, maar daar krijg je wel kamelen voor terug. En dan hebben we nog niet eens gehad over de Marokkaanse keuken: finger lickin’ good! De diversiteit van het land maakt het een ultieme lustrumreisbestemming, want zelfs voor chillen op een lekker strand zit je hier goed.

2
3
4
5
6
1

Motorsafari Magadi

2

Marrakech

3

Taghazouot

4

Surfen in Sidi Kaouki

5

Kameel rijden in Essaouira

6

Imlil

EEN LUSTRUMREIS NAAR MAROKKO

Beste reistijd

Januari t/m juni, september t/m december

Tijdsverschil

-1 uur zomertijd, 0 uur wintertijd

Vluchttijd

3.5 uur vliegen

KEUZESTRESS

Je wilt voor je dispuut/ club/ bestuur natuurlijk wel DAT ene land die perfect bij jullie past!  Als je kijkt naar de landen profielen hieronder… Welke zou jij naar rechts swipen?

Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven
Afrika landkaart met Kenia ingekleurd
Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven
Afrika kaart met Oeganda ingekleurd
Chille beach vibes
Lekkere party’s
Booming cities
Wildlife spotten
Hiking
Cultuur snuiven

Waarom Charlie’s Lustrumreizen?

WE ZIJN "ON THE GROUND" in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

WIJ SNAPPEN DAT PILS KOUD MOET ZIJN

Al onze Travel Consultants hebben zelf volle bak van het studentenleven genoten en weten precies wat jullie zoeken in een lustrumreis!

ELKE REIS IS EEN CO-CREATIE

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

WIJ WERKEN VERANTWOORD & DUURZAAM

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!