• Onze Prijzen

  We horen je al denken: “En wat mag dat grapje allemaal gaan kosten?” Tja, dat ligt er aan. Bij Charlie’s Lustrumreizen krijgen we namelijk uitslag van standaard pakketreizen. Waarom? Omdat iedere jaarclub en elk dispuut uniek is en dat hoort de lustrumreis dus ook te zijn. Zo ziet de derde lustrumreis van een mannenjaarclub er natuurlijk totaal anders uit dan de eerste lustrumreis van een dispuut met dertig chicks. Op basis van jullie wensen én budget zet je samen met onze lustrumexperts jullie ultieme lustrumreis in elkaar. Maar omdat het toch fijn is om te weten of jullie genoeg hebben gespaard, leggen we hier uit hoe onze prijzen in elkaar steken!

Op reis met Charlie

Geen standaard pakketreizen bij Charlie dus. Iedere lustrumreis wordt weer helemaal van begin tot eind op maat gemaakt. Hoe dat precies in z’n werk gaat? Nadat je het aanvraagformulier hebt ingevuld om Charlie te laten weten dat je geïnteresseerd bent (in een lustrumreis naar Afrika, hè), neemt Diederik, Pien of Sjoerd contact met je op.  Oftewel: tijd om al jullie wensen op de lustrumexpert af te vuren!

Heel veel uitleg op deze pagina – hier de prijsindicaties (INCLUSIEF VLIEGTICKETS):
 • ~ € 800 – 1250: Marokko
 • ~ € 1250: alles hierboven en met een grote groep (dispuut) is Kenia ook mogelijk in het laagseizoen
 • ~ € 1500: alles hierboven en Kenia of Zuid-Afrika voor ~10 dagen! Shoestring trippie, maar we kunnen met weinig knallers van reizen neerzetten
 • ~ € 1750: alles hierboven en een kortere reis (~10 dagen) door Oeganda
 • ~ € 2000: HEEL VEEL landen (met uitzondering van de landen hieronder) voor 14-15 dagen: Kenia, Oeganda, Rwanda, Mozambique, Swaziland, Ethiopië
 • ~ € 2250: ietsje duurder zijn Tanzania (met de bekende highlights) & Namibië
 • € 2500+: de duurste landen zijn Madagascar, Botswana!

WIL JE WETEN HOEVEEL JOUW REIS ONGEVEER GAAT KOSTEN?

We laten je weten welk land bij je past, maar ook hoeveel budget je hiervoor moet hebben….

De ene jaarclub weet al tot in de puntjes wat ze wil, terwijl het andere dispuut zich nog geen seconde in de stof verdiept heeft. Geen probleem, want onze lustrumexperts kunnen je precies vertellen waar je moet zijn voor de meest ultieme lustrumreis experiences op het Afrikaanse continent.

Alle wensen op een rij? Check. Gezelschap? Check. Duur van de reis? Check. En niet onbelangrijk: budget? Check! De lustrumexpert kan aan de slag om jullie ultieme lustrumreis naar Afrika samen te stellen.

De factoren

Niet alleen onze lustrumreizen zijn uniek, de prijskaartjes ook. Er zijn namelijk talloze factoren die bepalen wat “dat grapje” gaat kosten. Zo kan twee weken Tanzania met acht man in juli kan makkelijk twee keer zo duur zijn als twee weken Kenia met twintig man in november. Hoe dat kan? Hieronder de belangrijkste variabelen op een rijtje:

Periode

Plannen jullie de lustrumreis in de zomervakantie of rondom kerst? Huppakee, tel er maar een paar honderd euro bovenop. In het hoogseizoen zijn accommodaties en experiences soms wel twee keer zo duur en ook vliegtickets zijn veel prijziger.

Lengte

Tja, best wel logisch, maar hoe langer je op reis gaat, hoe duurder het wordt. Maak dus optimaal gebruik van je reisdagen en pak bijvoorbeeld een nachtbus om tijd én geld van een overnachting te besparen.

Land

Het ene land is duurder dan het andere. Zo kun je met een budget van 1000 tot 1500 euro per persoon – natuurlijk weer afhankelijk van alle andere factoren – al wel in Kenia of Marokko komen. Daarentegen zijn landen als Tanzania en Zuid-Afrika weer iets minder budgetproof.

Gezelschap

Het maakt nogal uit of je de kosten van een transfer met z’n zessen of dertigen moet delen. Hoe meer ziel, hoe meer vreugd én hoe minder kosten meestal. Ook kun je dan met z’n allen een dorm bezetten (privacy!), maar betaal je niet voor een privékamer.

Luxe

De ene jaarclub barst van de avonturiers en slaapt maar al te graag in tentjes, het andere dispuut zit vol met luxepoezen en moet er niet aan denken om in een hostel te slapen. Hoe luxer de accommodatie, hoe meer poen je – natuurlijk – kwijt bent.

Voor de vroege vogels

Timing is everything. Hoe eerder je boekt, hoe voordeliger dat is voor de prijzen, maar er zijn nog een paar steengoede redenen om je lustrumreis op tijd vast te leggen. We horen je al denken: is dat nou écht nodig? Ja dus, want in dat geval…

 • Is die dikke private villa met zwembad én uitzicht over de uitgestrekte, azuurblauwe oceaan nog beschikbaar.
 • Heb je langer de tijd om uit te kijken daar de lustrumreis. Niet onbelangrijk, want science says dat de voorpret je zelfs nog gelukkiger maakt dan de reis zelf.
 • Zijn de vliegtickets nog geen rib uit je lijf. Dat geld kun je immers leuker besteden, bijvoorbeeld aan een chille boottrip mét seafood lunch en koude pils.

Conclusie: iedere lustrumreis is uniek en ieder prijskaartje ook. Benieuwd wat je kan verwachten van een lustrumreis naar het Afrikaanse continent?

Bekijk hier een voorbeeldreis naar Kenia voor mannen en vrouwen of een lustrumreis naar Oeganda. Onze lustrumexperts vertellen je graag alles over de mogelijkheden (én prijs) van jouw lustrumreis, helemaal vrijblijvend! Doe een aanvraag of start direct een chat.

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!