Michiel Pham

De aandacht die uitging naar het samenstellen van een divers en boeiend reisprogramma, dat niet alleen de bekende hoogtepunten van Kenia besloeg maar ook minder voor de hand liggende ervaringen bood, sprak ons bijzonder aan. Jullie focus op duurzaamheid en het betrekken van lokale gemeenschappen bij de ervaringen was voor ons een belangrijk pluspunt. Het voelde goed om te weten dat onze reis niet alleen voor ons een onvergetelijk avontuur zou zijn, maar ook een positieve bijdrage zou leveren aan de plaatsen die we bezochten.

De communicatie door Elvera en Ben vooraf was helder, professioneel en enthousiast, wat ons vertrouwen gaf in de aanpak en organisatie van Charlie’s Travels.

We kunnen zeker zeggen dat onze keuze voor Charlie’s Travels de juiste was. De reis heeft onze verwachtingen overtroffen en heeft ons op plaatsen gebracht die we anders nooit hadden ontdekt. De kwaliteit van de accommodaties, de gids, chaffeurs, chefs en de activiteiten was uitstekend, en we hebben ons gedurende de gehele reis veilig en goed begeleid gevoeld.

Afsluited, special thanks naar Dennis, want hij is een super goede gids! We hebben dit tijdens de reis ook al gezegd, maar zouden ook nog graag willen dat hij het via deze weg hoort! Hopelijk kan hij nog heel veel langer en meer lustrumgroepen gidsen tijdens hun lustrumreis.

We willen Charlie en het gehele team erg bedanken voor het realiseren van deze onvergetelijke reis. We zullen Charlie’s Travels zonder twijfel aanraden bij vrienden die op zoek zijn naar een unieke lustrumreiservaring in Kenia!