• Hoe ziet jouw ultieme lustrumreis eruit?

    Natuurlijk wil je tijdens je lustrumreis hiken, beesten spotten, lekkere feestjes pakken, een beetje cultuur snuiven en vooral relaxen to the max. Lucky you, in Afrika kan dit allemaal! Of jullie nou echte sportievelingen, luilakken, luxepoesjes of avonturiers zijn: samen met onze lustrumrexperts stippel je jullie uiltieme Afrika-reis uit. Alles is mogelijk, niks is te gek!

    Bekijk onze bestemmingen

Wat kun je allemaal doen?

“Op een Lustrumreis gaat het om de perfecte balans voor jullie groep en wij hebben alles in huis om die op jullie wensen aan te laten sluiten. Wil je je onder laten dompelen in de locale Maasai cultuur dan kan dat tijdens een brute meerdaagse trekking, maar ook in een eendaagse motortocht op een vulkaan. Wil je het water op, dan kan dit op de mysterieuze meren van Oeganda in een kano, of op een traditioneel Arabisch zeilschip in de wateren rondom het Lamu-Archipel bij de Noord-Keniaanse kust. Wil je een safari op een twee wielen dan kan je mountainbiken tussen de zebra’s of de motor op om over de Afrikaanse savanne te cruisen. Wil je een vet uitzicht, dan kan er eigenlijk te veel op dit waanzinnige continent. Hoe dan ook, wij fixen het voor jullie!”

-Charlie

Krijg reisadvies op maat

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? VRAAG HET AAN  ONZE AFRIKA-EXPERTS.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!