Beach Vibes

Hagelwitte stranden, palmbomen, een azuurblauwe zee, een kokosnoot in de ene hand en een cocktail in de andere. Kamperen op een verlaten eiland onder de sterren, een kleine cottage tussen de mangrovebossen of een dikke villa met private pool aan de kust. Dit is wat je mag verwachten aan de Afrikaanse kust!

Krijg reisadvies op maat

Chille beach vibes

Jullie bevinden je in de buurt van de evenaar en de zon brandt op jullie tere huidjes. Die heeft dit type zonlicht lange tijd of wellicht nog nooit gezien. Nu gaat blijken, clubband of klapband: wie heeft er alsnog vage verbrande vegen op z’n ruggetje aan het einde van een zwoele, zweterige stranddag? Geen man overboord! Laat je door een masseuse onder handen nemen met een aloë vera massage. Deze avond heb je nog steeds kans om die openluchtbar of beachclub in vuur en vlam te zetten!

Tanzania
Mozambique
Kenia
Zuid-Afrika
Marokko
Madagascar

Ultimate Relaxation

Beeld je dit even in: je stapt vanuit je private villa, met een met liefde bereid ontbijtje achter de kiezen, op een authentieke Dhow boot en laat je de Indische Oceaan opvaren om een duik te nemen in een azuurblauwe zee. Je benen bungelen overboord en worden gekieteld door de zacht opspringende golven. Je gaat vervolgens plat op het dek en draait je af en toe even om. Laat je buikje daarna met het allerverste seafood vullen, gebakken op de barbecue aan boord, om vervolgens terug te keren naar de meest relaxte vibes aan wal. Speel een potje beachvolleybal of voetbal met de locals op het strand. Sluit de middag af met een full body massage. What’s not to like? Chille beach vibes only!

Afrikaanse beats

Day drinking aan het strand, bij het zwembad of op een bootje. Alles is geoorloofd en niemand kijkt raar op als jij een scheutje rum in je vers opengebroken kokosnoot giet. Van de hipste beachclubs in Kaapstad, tot aan de meest knusse barretjes aan de kust van Tanzania. Je vindt het allemaal aan de eindeloze kustlijnen van Oostelijk en Zuidelijk Afrika en ze bieden alles waar jullie in de avond behoefte aan hebben. Een ding is zeker: hier wordt flink met de billen geschud en onder dat beeld kom je niet uit. If you can’t beat them, join them!  Mannen aan het daggeren, vrouwen aan het twerken. Waar jullie op het begin van de avond wellicht nog wat weg hebben van een stel houten Klazen, eindigen jullie de avond in een trance van soepele heupbewegingen… Waka waka, this time for Africa!

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? VRAAG HET AAN  ONZE AFRIKA-EXPERTS.

Watertrappelen

Voor wie wat anders wil dan smeren, keren en consumeren, zijn er talloze opties om een beetje in beweging te komen. Huur je kite gear en schakel eventueel een hendige instructeur in, om je vervolgens onder de perfecte omstandigheden te laten voortglijden over de wateren van de sub-tropische Indische Oceaan. Liever in het water dan op het water, zet dan je duikbril op en ga snorkelen of diepzeeduiken. Het rif langs de Oost-Afrikaanse kust is prachtig en je treft hier dan ook een overvloed aan tropische vissen aan. Ga je wat meer richting Zanzibar of zelfs Mozambique, dan heb je de mogelijkheid om met walvishaaien te zwemmen. De onderwaterwereld zal je versteld doen staan!

Anderen gingen jullie voor!

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!