• Experience Charlie‘s motorsafari’s

    Ontdek Afrika op een 150cc! Je crosst over de weidse vlaktes, ontmoet de lokale stammen, spot de Big Five en laat de gebaande paden ver achter je en ruilt deze in voor het verlaten Afrikaanse landschap! Spring op de motor en ontdek de nog grotendeels onbekende plekken in Oost-Afrika. Rijden door de bush komt niet met een vast reisprogramma, dus zet je schrap voor een avontuur!

    Krijg reisadvies op maat

 Een trip op de motor door het echte Afrika, zal je de rest van je leven bijblijven

Zonnebrilletje op, stofdoek voor je snufferd, helmpie vastbinden en gaan! We hebben de vetste motor safari’s voor jullie ontwikkeld door zowel Oeganda, Kenia als Tanzania!

Wat zijn je opties?

1
2
3
1

Magadi Dessert

2

Kampala

3

Mount Suswa

Self drive

De motorsafari in de Magadi Desert gaat over Maasai gebied en het mooie daarvan is dat de regels daar net wat anders zijn. Hier hebben jullie de kans om na een goede theorie- en praktijkles van onze ervan motor instructor Peter, zelf op de motor te stappen. Rijd over fijne gravel, vulkanische brokken, tot aan mul zand en savanne. Geen geasfalteerde wegen hier! Passeer hier en daar een klein verstopt dorpje en arriveer bij het prachtige lake Natron. Een meer welke de broedplaats vormt voor miljoenen flamingo’s! Jullie voelen je de koning te rijk.

Piggy ride

De trips die jullie bij ons maken gaan niet over de gebaande wegen, dus een ervaren motor driver is wel zo prettig. Stap achterop bij een local en laat je lekker rondrijden in de stad, in de bush of op de savanne. Zo heb jij de mogelijkheid om de mooiste kiekjes vast te leggen als er net een horde giraffes voorbij rent of de top van de berg net uit de wolken opdoemt.
En als de rit wat steiler wordt, grijp je je nieuwe mattie gewoon even goed vast, local bonding!

Area’s

Duik op de meest soepele manier de chaos van de stad in. Omzeil alle drukte en tik alle highlights van een stad als Kampala of Nairobi aan! Ga landinwaarts en ontdek de mooiste landschappen en de enorme diversiteit aan vegetatie. Inmiddels hebben we motorexperience kunnen ontwikkelen in grote delen van Kenia, Oeganda en Tanzania! Cruise zorgeloos van rivier tot meer, van heuvel tot berg en van savanne tot woestijn. Hakuna matata!

Vragen over de mogelijkheden voor een motorsafari? BEL +31 (0) 857430344

Anderen gingen jullie voor!

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

jaarclub-motor

4. SAFARI NJEMA!