• Wat kun je allemaal doen?

    “Op een lustrumreis gaat het om de perfecte balans voor jullie groep en wij hebben alles in huis om die op jullie wensen aan te laten sluiten. Wil je je onder laten dompelen in de lokale Maasai cultuur? Dan kan dat tijdens een brute meerdaagse trekking, maar ook in een eendaagse motortocht op een vulkaan. Als je het water op wilt, kan dit op de mysterieuze meren van Oeganda in een kano. Of op een traditioneel Arabisch zeilschip in de wateren rondom het Lamu-Archipel bij de Noord-Keniaanse kust. Wil je een safari op twee wielen, dan kan je mountainbiken tussen de zebra’s of de motor op om over de Afrikaanse savanne te cruisen. Wil je een vet uitzicht, dan kan er eigenlijk te veel op dit waanzinnige continent. Hoe dan ook, wij fixen het voor jullie!”

    -Charlie

    Bekijk onze bestemmingen

Wat kun je allemaal doen?

“Op een Lustrumreis gaat het om de perfecte balans voor jullie groep en wij hebben alles in huis om die op jullie wensen aan te laten sluiten. Wil je je onder laten dompelen in de locale Maasai cultuur dan kan dat tijdens een brute meerdaagse trekking, maar ook in een eendaagse motortocht op een vulkaan. Wil je het water op, dan kan dit op de mysterieuze meren van Oeganda in een kano, of op een traditioneel Arabisch zeilschip in de wateren rondom het Lamu-Archipel bij de Noord-Keniaanse kust. Wil je een safari op een twee wielen dan kan je mountainbiken tussen de zebra’s of de motor op om over de Afrikaanse savanne te cruisen. Wil je een vet uitzicht, dan kan er eigenlijk te veel op dit waanzinnige continent. Hoe dan ook, wij fixen het voor jullie!”

-Charlie

Krijg reisadvies op maat

Waarom Charlie’s Lustrumreizen?

WE ZIJN "ON THE GROUND" in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

WIJ SNAPPEN DAT PILS KOUD MOET ZIJN

Al onze Travel Consultants hebben zelf volle bak van het studentenleven genoten en weten precies wat jullie zoeken in een lustrumreis!

ELKE REIS IS EEN CO-CREATIE

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

WIJ WERKEN VERANTWOORD & DUURZAAM

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

MEER WETEN, OF EEN REISVOORSTEL AANVRAGEN? VRAAG HET AAN  ONZE AFRIKA-EXPERTS.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!