Op lustrumreis met Charlie’s Travels: Wat zijn de leukste bestemmingen?

Beesten spotten, feestjes pakken, cultuur en natuur en chillen op het strand: in Afrika kan alles en is er voor ieder wat wils. Dit maakt het de ideale bestemming voor een lustrumreis! Bovendien is de kans groot dat jouw club of dispuut Zuid-Amerika en Azië inmiddels ook wel heeft uitgespeeld. Dus tijd voor iets nieuws: Africa is waiting for you! Check hieronder onze bestemmingen voor de vetste lustrumreis van je leven en laat je inspireren.

Onze ultieme lustrumreis bestemmingen

Onze ultieme lustrumreis bestemmingen

Ga naar een van onze ultieme lustrumreis-proof bestemmingen voor the best of all words.

Wat is de prijs voor pils?

  Een belangrijke vraag! Voor een biertje uit de supermarkt kan je rekenen op ongeveer 1 – 3 euro. In een café of restaurant ligt de prijs over het algemeen rond de €2 – 5. In Afrika is men niet vies van een biertje, en wordt dit meestal in halve liters geserveerd! Let wel op dat dit per land in Afrika nog sterk kan verschillen. 

Dit is afhankelijk van het soort reis en de bestemming, maar over het algemeen gaat er inderdaad een tour leader mee op reis. Dit kan een collega van Charlie’s Travels zijn of een van onze lokale tour leaders die er voor zorgen dat het tijdens jullie reis nergens aan ontbreekt. In zuidelijk Afrika is het ook heel goed mogelijk om zelf te roadtrippen, en heb je niet perse een tourleader nodig maar hoe lekker is het om het logistieke gedeelte lekker uit handen te geven…

Maak kennis met ons team.  

Nee, jullie zullen geen ‘nep’ dorp bezoeken waar jullie uit de bus stappen, er voor jullie wordt gedanst en er geld wordt uitgedeeld. Bij ons ga je voor de authentieke ervaringen en krijg je inzicht in de verschillende culturen. Je gaat ECHT op stap SAMEN met de dorpsbewoners/ stam. Samen beleef je een avond rondom het vuur of ga je zelfs meerdere dagen op pad!

Nee hoor… Uiteraard verschilt dit per bestemming, maar wij zullen altijd de best mogelijke routes en opties bespreken. Er kan soms een wat langere reisdag in het programma zitten, die dan weer mooi wordt gecompenseerd met chill dagen.

Dit verschilt per bestemming, maar over het algemeen geldt dat er een aantal vaccinaties (zoals Hepatitis A en B) worden aangeraden, maar niet verplicht zijn. Het is wel belangrijk om een Gele Koorts vaccinatie te hebben gehad, indien je eerder in een ‘Gele Koorts land’ bent geweest. Check dit per bestemming bij de GGD en laat je goed adviseren!

Over het algemeen is dit een combinatie van bussen en busjes, maar dit verschilt per bestemming en programma. De bussen zijn zo gebouwd dat je zoveel mogelijk van de mooie omgeving ziet terwijl je op weg bent naar jullie volgende onvergetelijke plek.