Meet our Charlie’s Angels

“Het begon als one man show maar dat is het al lang niet meer! Er zit een heuse reisorganisatie achter dit alles: een leger aan Travel Consultants dat je helpt met het samenstellen van een reis, een Operations Team dat de reizen boekt en organiseert, Finance Angels keeping track (niet off the beaten track!) of all records, gepassioneerde storytellers die verhalen over Afrika maken en het delen op de website en onze sociale media kanalen… En uiteraard alle ondersteunende staff die de office hubs draaiende houden! Ik kon het niet zonder mijn Angels, die de handen inéén slaan om jouw droomreis waar te maken.”

– Charlie

Cool, ik wil ook bij jullie werken!

Charlie’s Angels

“Het begon als one man show maar dat is het al lang niet meer! Er zit een heuse reisorganisatie achter dit alles. Ik kon het niet zonder mijn Angels, die de handen inéén slaan om jouw droomreis waar te maken.”

– Charlie

Cool, ik wil ook bij jullie werken!

ONZE MIRACULEUZE TRAVEL DESIGNERS

Claudy Luft
Travel Consultant in Nairobi

Een uit de hand gelopen liefde, dat is hoe ik de laatste drie jaar zou omschrijven. Op vele verschillende plekken gewoond en gewerkt op dit prachtige continent. Met een vrolijke, actieve spirit help ik jullie graag verder met het bouwen van een avontuurlijke reis!

Aster Jekel
Travel Consultant in Nairobi
Lene Giskemo
Travel Consultant in Tanzania

Safari and chocolate junkie: that's me! Most of the year you find me roaming around in Africa exploring its fascinating cultural diversity, magical landscape scenery and unique wildlife. I love to immerse myself in the local life of my travel destination exposing myself to new ways of thinking and concepts.

Aimee Bell
Travel Consultant in Kaapstad

Cape Town born and raised with a incredible love of my continent - Africa. If you need me you can find me swimming in the ocean, camping up a mountain or drinking fine South African wine!

Emke Prakken
Travel Consultant in Kaapstad

Via Charlie’s Travels zend ik mijn onuitputtelijke liefde voor de Afrikaanse Bush de wereld in - Als qualified Safari Game Ranger met ambitie zet ik zuidelijk Afrika op de kaart!

Pien Hulshof
Lustrumreizen Consultant in Nairobi

Als ik wat overenthousiast raak, kan het voorkomen dat ik geluiden ga uitkramen die overeenkomen met een sierlijke paradijsvogel. In mijn rol, waarbij ik de mooiste lustrumreizen door Afrika mag organiseren én zelf tussendoor ook nog het continent kan ontdekken, draait deze paradijsvogel overuren.

Fonda Ruiter
Travel Consultant in Nairobi

Reizen is mijn passie, en dat is niet veranderd nu ik kinderen heb. Ik ben een hakuna matata-mama dus hoe tof is het dat ik mijn ervaringen mag delen met anderen ouders die naar dit continent willen komen?

Carin Coppens
Head of Sales in Nairobi

Ik ben groot fan van avontuur en waar vind je dat nou nog beter dan in Afrika. Slapen in je tent in de Serengeti met een buffel op 1 meter afstand, met een motor scheuren over stoffige paden langs meren met flamingo’s en goede gesprekken met de Masai met een geit boven het kampvuur.. Ik neem je graag mee in deze avonturen!

Simone Langejan
Travel Consultant in Nederland

Na een reislustige jeugd en het leven vanuit een rugzak kom ik in 2018 terecht bij Charlie’s Travels. Inmiddels werk ik volop als travel en CSR consultant met een speciaal hart voor Kenia en Tanzania. Bewust op reis en op die manier de mooiste en avontuurlijkste plekken ontdekken; naar mijn idee de perfecte reis! 

Diederik Van Engelen
Lustrumreizen Consultant in Nederland

Van genieten van het eten in Marokko tot snorkelen met manta rays in Mozambique, of motorrijden in de woestijn in Kenia tot road trippen in Zuid-Afrika; dit continent heeft zoveel te bieden, en ik ben zelf dan ook nog lang niet uit-ontdekt. Ik kan alleen maar zeggen: kom ook naar Afrika, je zult er geen spijt van krijgen!

Anna Vos
Head of Sales & Oeganda Specialist

Ik ga op reis en ik neem mee... Jou! Ik wil zoveel mogelijk globetrotters de allermooiste hoekjes en gaatjes van Oeganda: 'de Pearl of Africa' laten zien. Mijn hart is in Afrika, mijn thuis in het bruisende Kampala, en een goeie uitdaging vind ik net zo lekker als een broodje Nutella!

Koen van 't Geloof
Travel Consultant in Nederland

Ik werk lekker vanuit ons koude kikkerlandje waarbij ik lekker kan wegdromen wanneer ik reizen naar Afrika samenstel. Gelukkig reis ik regelmatig af naar Oeganda of Kenia, landen waaraan ik mijn hart verloren heb.

Janne Camerlynck
Travel Consultant in Ethiopië

De tijd dat ik hier heb geleefd heeft me zoveel kennis opgeleverd, iets wat ze mij nooit meer kunnen afnemen! Ik ben ervan overtuigd dat iedereen op z’n minst een keer naar Afrika moet afreizen, want ‘Who travels learns, and Who learns, teaches!’

Emiel Klusters
Travel Consultant in Nairobi

Mede door Afrikaanse reggae-deuntjes aangetrokken tot het continent, vind ik het heerlijk om in onze jungle te chillen met mijn djembé of gitaar. Afriki Muziki geeft positive vibes en energie, de perfecte ingrediënten voor (het organiseren van) een avontuurlijke reis!

ONZE KAMPVUUR-VERHALENVERTELLERS

Josien Harder
Social Media & Content Specialist

Mijn eerste levensjaar bracht ik al door op het Afrikaanse continent... en na 25 jaar werd het tijd om dat eens écht bewust mee te maken. En wat is er leuker dan dit te combineren met mijn liefde voor social media en tekstschrijven?

LinkedIn
Klaas Wientjes
Growth Hacker Trainee

Vanaf jongs af aan al geïnteresseerd geweest in het continent Afrika! Eerst per zeilboot heen gevaren maar nu is het tijd om op dit prachtige continent vanaf het land te beleven. Gotta love Africa

Rémon Bloemberg
Head of Marketing & Content

Ergens in 2012 bezocht ik voor het eerste het Afrikaanse continent en het was liefde op het eerste gezicht. Nadat ik jaren heb rondgezworven in de Amsterdamse stadsjungle was het tijd voor een tropische werkplek in Kenia. 

Tinke Douma
Content Creator & Oeganda Specialist

In Oost-Afrika vind ik de hitte waar ik altijd al naar verlang: in de piri-piri, onder de wuivende palmbomen, in de dampende nachtclubs, maar vooral: in onze vlammende content!

Maudy Hendriks
Marketeer & Communicatie heldin

Het ontdekken van verschillende culturen, verdwalen in chaotische steden of eindeloos staren naar de magische natuur: mijn liefde voor Afrika blijft groeien en dit mag ik op een creatieve manier met jullie delen.

Martijn Assinck
Senior Online Marketeer

Het dagelijkse, grauwe-kantoor-leven van Nederland ingewisseld voor de weelderige jungletuin van Charlie. Achter de laptop tussen de palmbomen, en in het weekend op de motor over de Savanne. T.I.A. (This is Africa!)

Caro Cools
SEO Specialist & Blogger

Ik ben opgegroeid met de verhalen die mijn grootouders en ouders bleven vertellen over dit mooie continent waar zij al zo vaak op ontdekking zijn gegaan. Hoog tijd werd het dus om zelf de rollende Maasai Mara vlaktes te verkennen en om per motor de Magadi te verkennen! Charlie’s Travels kwam in beeld en voor ik het wist vloog ik naar Nairobi. Karibu Kenia!

Charlotte Loop
Content Creator & Zuid-Afrika specialist

Werkend voor Charlie’s Travels in Zuidelijk Afrika sla ik twee muggen in een klap: Elke dag wordt mijn nieuwsgierigheid naar het onbekende gevoed en tegelijkertijd mag ik deze avonturen en mijn liefde voor Afrika met nieuwe mensen delen.

Eline Verhaar
Freelance Blogger

Met mijn tasje op mijn rug en zonnebril op mijn neus doe niets liever dan de hele dag rondjes rijden op mijn boda en de tofste plekjes van het prachtige Oeganda ontdekken. 

ONZE SMOOTH OPERATORS

Kennedy Rapudo
Operations Specialist

My love for travel and new experiences brought me to Charlie’s Travels where I deal with managing trips from start to end. I am humble, alert, and a team player who is fascinated by traveling and interacting with people from all walks of life.

Ruth Tenshi
Senior Operations Specialist

I love reggae “Irie and Mellow”, the color yellow (that’s the Kamba in me), am a traveljunkie and an enormous bookworm. Charlie’s Travels is different kind of company with a different view on travel in Africa. Adventure. Here I can use the skills that I have but also learn new things about myself when out of my comfortzone.

Ojungo Erick
Operations Specialist

As a member of the Operations Team I'm working behind the scene to give clients the best African Experience off the beaten track!

Brenda Young
Operations Specialist

“All journeys have secret destinations of which the traveler is unaware”. That quote defines me! I can say that am a traveler still on a long journey and I still can’t guess my next destination. I love diversity and learning from new experiences and Charlie’s is one of the kind!

Dorcas Wambui
Operations Specialist

I'm a sucker for food, love to cook and my passion for travel and exploration helped build my career.  I Love what I do. I have learnt a lot over the years and at Charlies Travels I have encountered a different type of tourism which is off the beaten track and targeted at helping the community as well.

QUEENS MET DE REKENMACHIENS

Mercy Arita
Finance Angel

I love Africa, its home and I love that I am part of a company that is telling the other story, the Africa I love!

Mona Patel
Head of Finance

I am born and raised in Kenya, but as the 44th tribe of Kenya, my Indian roots are very important to me. The mystery of Africa is impossible to capture in a photograph: the only way to unravel it is to come here, travel, experience and feel it!

Yvonne Kimathi Njuguna
Finance Angel

I'm a member of Finance team and I have a love for numbers. Working smart behind the scenes in order to bring Africa-the other story become a reality. Finance runs in my blood stream.

ONZE ONVERWOESTBARE ROTSEN IN DE BRANDING

Charles Witlox
Founder, Father & Face

Whoops, een uit de hand gelopen hobby 😉  Het begon met vrienden en familie mijn leven hier in Afrika te laten zien, en al snel kreeg de rest van de wereld er lucht van: ze wilde ook het echte Afrika beleven! Onze familie met Afrika liefhebbers groeit, er zitten Angels over dit kleurrijke continent verdeeld - THANKS to everyone for making us living the dream!

Sarah Vijzelman
Human Resources Specialist

Al 7 jaar woon ik in het prachtige Kenia. Ik voel me hier thuis en hou van de vibe, cultuur, natuur, het klimaat en de mensen. Mijn passie is het empoweren en coachen van anderen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling! Verder hou ik van dansen en positive vibes!!

Steven Boon
Project Lead

Ik dacht dus met krokodillen en leeuwen te gaan stoeien in Afrika. Dat is uiteindelijk, samen met Maasai stamhoofden, vechten tegen Decathlon tenten en veel te kleine opbergtasjes geworden..stiekem veel leuker 😉

Ruth Aponga
Chefkok

When I heard Charlie’s Travels was looking for a chef cook, I couldn’t stay away: here I am! It’s amazing to get in touch with different cultures and everyday we learn a lot from eachother. Ofcourse sometimes I have to be strict when one of the Angels sneakily picks an extra sausage. Too bad you can never beat the immodesty out of the Dutch, not even with a pan!

Timothy
Tuinier & Alleskunner & parttime-legend

The secret of staying young is to get out of bed happy every morning! Now I work as a gardener at Charlie’s Travels, and I’m happy to have made somany new friends. I want to keep working here for a long time, so I can save up and at someday start my own company!

Mercy
Housekeeper & Moederfiguur

When I first came working in the villa, it was mostly to take care of the house and Charlie. I became Mama Africa, because the more angels came to the Villa, the more kids I got to take care of. They are all my children. Thank god!

Oscar
Askari

The Jungle Villa is the castle I'm protecting! I love my job here as Askari, which enables me to make many new friends. I love chatting with the other Angels and baking eggs!

Julius
Askari

& THE OTHER GUYS

Guy Janssens
General Manager

“Some birds are not meant to be caged, that's all”. Met een achtergrond in Finance & Accounting realiseerde ik me dat Afrika alles had wat ik miste in Nederland. Vijf jaar geleden had ik nooit verwacht in Kenia te leven maar ik denk dat ik blijf, op dit mooie, rauwe en ‘crazy’ continent.

Tamu
Jungle hond

Ik sjok de hele dag door het kantoor en ga dan heel verleidelijk op mijn rug liggen zodat ik op mijn buik gekriebeld kan worden en mensen babygebrabbel uit gaan kramen terwijl ze eigenlijk moeten werken.

Paka
Jungle Poes

Mijn dagtaak bestaat uit zieltjes winnen. Nog niet iedereen vindt me aardig, maar binnenkort zullen ze allemaal van me houden.