Meet Our Lustrum Team

“Zodra ik voet op het Afrikaanse continent zette werd ik kneiterverliefd. Op de mensen, de ruige landschappen, de geiten, de bonen en de sterren. Ik begon een reisbureautje om andere globetrotters mee op ontdekkingsreis te nemen, ver van de ‘door-toeristen-plat-gestampte’-paden. Inmiddels zijn wij met een team van gepassioneerde Afrika-liefhebbers, die met een grote dosis kennis, ervaring en wijsheid paraat staan om je de meest inspirerende verhalen te vertellen en samen met jou je Afrikaanse droom waar te maken.”

-Charlie

Onze miraculeuze Travel Designers

Sjoerd Logcher

Lustrumreizen Consultant in Oeganda

Bekijk hier mijn persoonlijke pagina

Na vele uren in de UB gezeten te hebben om te reizen voor mijn jaarclub, commissies en huis te organiseren is deze jongen – kersvers van de studentenpers – verliefd geworden op het continent Afrika! Inmiddels is de UB ingeruild voor de villa en zet ik hier de boel op z’n kop met mijn enthousiasme voor lustrumreizen… GOTTA LOVE AFRICA!

Ben Wanjohi

Operations Specialist

Have a look at my personal page

Als ik een andere naam zou krijgen, zou Reizen mijn andere naam zijn. Er is die opwinding die gepaard gaat met reizen naar nieuwe plaatsen, het ontmoeten van nieuwe mensen en het leren van verschillende culturen – Afrika heeft hier veel van! Maar er is zelfs een nog grotere opwinding, namelijk het plannen van de reisdetails voor andere mensen en het zien van de glimlach op hun gezichten na fantastische ervaringen. En dat is precies wat ik doe bij Charlie’s Travels!

 

Kathleen Umbdenstock

Lustrumreizen Consultant in Kenia

Na een half jaar in Zuid-Afrika te hebben gewoond wist ik het zeker: hier kom ik terug! Ook toen ik bezig was met mooie routes uit te stippelen voor reizigers, merkte ik dat mijn hart toch wel sneller ging kloppen wanneer die routes door het Afrikaanse continent liepen. Dus toch die knoop doorgehakt, spullen ingepakt en op het vliegtuig gestapt naar Kenia! Het tofste is dat ik nu zelf op expeditie kan en de mooiste ervaringen dan ook echt kan delen.

Camiel Landheer

Marketeer

Reizen zit in mijn bloed. Van hitchhiken in Kazachstan tot Japan, het kan niet gek genoeg voor mij. Als nerd ben ik ook altijd bezig met computers en marketing gerelateerde activiteiten. Dus toen ik hoorde van een baan mogelijkheid bij Charlies die het reizen en marketing mixte heb ik mijn tandenborstel gepakt en ben ik op het vliegtuig gestapt.