• Game drive in Kruger Park

    Als er tijdens een potje 30 Seconds gevraagd wordt om een wildlife park te noemen, is Kruger National Park de eerste die bij je naar boven komt. Niet gek, want het is het oudste park van Afrika, één van de grootste parken op aarde en daarmee ook één van de allerberoemdste wildlife parken ter wereld. Een lustrumreis in Zuid-Afrika is dan ook niet compleet zonder alle inwoners van het Kruger Park te hebben gespot tijdens een paar vette game drives. Safarihoedje op, verrekijker om de nek: jullie zijn klaar voor de safari!

    Krijg reisadvies op maat

Kruger National Park, het Mekka voor alle natuuraanbidders en wildlifelovers

Lustrumreis Kruger

Ontmoet de inwoners van het Kruger

De bekendste inwoner van het park is de Afrikaanse olifant. Zo’n 12 duizend van deze grote, grijze dikhuiden hebben hun thuis gemaakt van het Krugerpark waardoor dit park de meeste Afrikaanse olifanten in Zuid-Afrika herbergt. De olifant ga je hier dus zeker van je lijstje afstrepen, maar ook de andere leden van de Big Five huppelen rond in dit park. Welke dat ook alweer zijn? De zwarte neushoorn, buffel, leeuw en luipaard, natuurlijk!

Kruger is de natte droom voor alle natuurliefhebbers. Het park barst van de wildlife en natuurlijk blijft het niet alleen bij de Big Five: in totaal wonen er maar liefst 148 zoogdieren in het Krugerpark. Ook zijn er onwijs veel – en mooi gekleurde – vogels die je om je kop vliegen wanneer je deze even snel uit het safaribusje steekt. Ja, want dat is how you roll: met jouw hele jaarclub of dispuut spring je in een busje (of stoere 4×4) waarmee jullie het park zullen trotseren. Tijdens de game drives zijn jullie natuurlijk van top tot teen gekleed in een safari-outfit, helemaal klaar om op zoek te gaan naar alle dieren die zich in het Kruger schuilhouden. 

Te voet in de bush

Barst je jaarclub of dispuut nou van de avonturiers? Dan kunnen jullie het ook iets actiever aanpakken. Baan je een weg door de Afrikaanse bush te voet tijdens een superspannende wilderness trail en ontdek de meest afgelegen plekken van het Krugerpark waar geen auto ooit is gekomen. Terwijl jullie de ongerepte bush doorkruisen, wordt je met je neus op de sporen gedrukt. De rangers vertellen je precies welke dieren zich schuilhouden in het groen en dan besef je het pas echt: het wildlife was nog nooit zo dichtbij! 

Lustrumreis Zuid-Afrika

Benieuwd hoe je een game drive in het Kruger National Park kunt combineren tijdens een lustrumreis in Zuid-Afrika? Lees meer over Zuid-Afrika of chat met één van onze lustrumexperts!

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +254796535342, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!